The Others Oscar'lı çirkin dev

Oscar'lı çirkin dev

12.09.2003 - 00:00 | Son Güncellenme:

Bienal başlarken

Oscarlı çirkin dev



Yeni dönemin iddialı dizilerinden "Lise Defteri", bugün izleyiciyle tanışıyor. Mustafa Altıoklar'ın öyküsünü yazıp yönettiği dizide yatılı okulda yaşanan dostluklar, aşklar, haylazlıklar ve kavgalar anlatılıyor.
"Lise Defteri"nin iddiasını 45 kişilik oyuncu kadrosu ve kullanılan 300 civarı figüran da kanıtlıyor. Sinema filmi tadında çekilen dizinin ilk bölümü, okulun açılması ve karakterleri tanımamızla başlıyor.
Başroldeki Emre Altuğ'u tekerlekli sandalyede izleyeceğimiz "Lise Defteri"nde Ece Erken ve Şebnem Schaeffer de var.

Kim kimdir?
Yönetmen: Mustafa Altıoklar
Hikâye: Mustafa Altıoklar, Aylin Doğan
Senaryo: Aylin Doğan, Tarkan Çeper, Evrensel Belgin, Seda Arıcıoğlu
Yapım: Altıoklar Film Prodüksiyon
Yapımcı: Mustafa Altıoklar
Oynayanlar: Emre Altuğ (Kerimcan), Ece Erken (Nil), Şebnem Schaeffer (Şebnem), Erol Kardeseci (Müdür), Akasya Asıltürkmen (Ayça), Fethi Kantarcı (Erol), Sevtap Parman (Alp'in Annesi), Arda Kural (Ediz), Sarp Leventoğlu (Mehmet), Mehmetcan Mincinozlu (Alp), Dağhan Külegeç (Serhat), Onur Büyüktopçu (Yusuf), Şadi Üstündağ (Çetin), Ferdi Kurtuldu (Tombili), Zeynep Karaman (Zeynep), Tuğba Gezmen (Nisan), Naci Taşdöğen (Naci), Zerrin Tekindor (Deniz), Onur Pehlivan (Burak), Nami Esatgil (Medet)

KANAL D / 22.15


DreamWorks'ün Oscar ödüllü çizgi filmi "Shrek", bugün Kanal D'de... Çirkin canavar Shrek, masal kahramanlarını ormandan alması için Lord'la anlaşır. Buna göre Shrek, prensesi bir başka canavardan kurtarırsa istediği yapılacaktır. Ama kurtardığı prensese âşık olan Shrek için işler karışır. 28 yıl sonra Cannes'da yarışmaya hak kazanan ilk çizgi film olduğunu da belirtelim.
KANAL D / 20.30



Cüneyt Özdemir'le Soner Yalçın'ın "beşN birK"sı, haftanın son programında 8. Uluslararası İstanbul Bienali'ni konu ediyor. Yapımda Bienal Yönetmeni Emre Baykal ve sanatçılarla yapılan söyleşi izlenebilir.
CNN TÜRK / 22.00



Beyaz Perde: "11 Eylül", "Aman Tanrım" ve "Kuyu" gibi yeni gösterime giren filmler tanıtılacak. TRT 2 / 21.10
Show Gecesi: Emel Müftüoğlu'nun konukları, Okan Bayülgen'le Gülşen. TRT 1 / 21.40
Eğrisi Doğrusu: Taha Akyol, eski Adalet Bakanı Prof. Dr. Hikmet Sami Türk'le yargının sorunlarını konuşacak. CNN TÜRK / 23.05
Anılarla Müzik: Şevket Uğurluer'in Erkut Taçkın'la verdiği konseri izleyebilirsiniz. TRT 2 / 00.25