Editörün Seçtikleri The White Brand ile özgür terlikler

The White Brand ile özgür terlikler

13.06.2018 - 16:14 | Son Güncellenme:

Sokak modasını gençlik ruhu ile birleştiren The White Brand, yazın en sıcak günlerinde sizi dinamik ve özgür bir stille buluşturuyor

The White Brand ile özgür terlikler

Festivallerden, müzikten ve seyahatlerden ilham alan The White Brand terlikler, birbirinden eğlenceli figürler ve rengarenk seçeneklerle yaza renk katmaya geliyor.

Haberin Devamı

30’u aşkın ülkede yazın sokak stilini belirleyen The White Brand, sezonun en çarpıcı koleksiyonunu boncuk ve çiçek işlemeli, baskılı, çarpıcı figürlerden oluşan yeni koleksiyonunda kadın, erkek ve unisex seçeneklerle sunuyor.

The White Brand ile gündüz plajda, akşam çılgın bir partide hem şık hem özgür adımlara sahip olabilirsiniz. Awesome 3D, rafia, ice cream, flamingo, watermelon, unicorn, tukan, pin cactus, pin eye white modelleri bu yazın vazgeçilmezleri arasında yerini alırken, The White Brand’ de her özgün tarza uyum sağlayacak bir terlik mutlaka bulunuyor.

Her benzersiz tasarımı büyük ilgi uyandıran The White Brand terlikler, Türkiye’yi dünya trendleri ile tanıştırmada deneyimli www.popcorner.com.tr yanısıra, Kanyon AVM -1 katında Pop Corner PopUp store ile Vakkorama’da meraklılarını bekliyor.

Yazarlar