Kültür Sanat Tomb Raider fragmanıyla heyecan yarattı

Tomb Raider fragmanıyla heyecan yarattı

20.09.2017 - 13:01 | Son Güncellenme:

Tomb Raider hayranları için beklenen fragman geldi. Yeni Lara Croft'a Alicia Vikander'in hayat verdiği Tomb Raider'da yönetmen koltuğunda ise Roar Uthaug oturuyor. Bu seferki Tomb Raider'da Lara Croft’un gençliğini izleyeceğiz. İşte Tomb Raider ile ilgili detaylar ve ilk fragman.

Tomb Raider fragmanıyla heyecan yarattı

Tomb Raider sevenleri için yeniden geliyor. Başrolünde Alicia Vikander‘in yer aldığı Tomb Raider‘ın ilk fragmanı yayınlandı.

Haberin Devamı

Lara Croft nam-ı diğer Tomb Raider bir kez daha beyaz perdede boy göstermeye hazırlanıyor. Bu sefer başarılı oyuncu Alicia Vikander tarafından canlandırılacak olan oyun dünyasının sevilen karakteri için bir fragman yayınlandı.

Tomb Raider filminin yönetmen koltuğunda Roar Uthaug oturuyor. Senaryo ise Geneva Robertson-Dworet tarafından yazılmış. Oscar ödülü sahibi güzel yıldız Alicia Vikander’a Walton Goggins, Hannah John-Kamen, Dominic West ve Lu Ren gibi isimler eşlik ediyor.

Yönetmenliğini Roar Uthaug’un üstlendiği proje Lara Croft’un gençliğini konu ediyor. 21 yaşında olan Lara bisikletli kurye olarak çalışıyor. O basit bir hayat sürmeye çalışırken babasından kalan imparatorluk ise onu bekliyor. Üniversiteye devam eden Lara babasının kayboluşu araştırmaya karar veriyor. Ondan kalan belgeler Lara’nın Japonya‘ya yönelmesine neden oluyor. Gerekli ipuçlarını bulabilmek için babasının kaybolmasıyla bağlantılı olan gizemli bir lahite ulaşması gerekiyor. Fakat onu burada büyük bir tehlike bekliyor. Hayatta kalabilmek için keskin zekasına, inatçı ruhuna ve inancına güvenmesi gerekiyor. Bu zorlu mücadeleden keyif almaya başlayınca sınırlarını zorlamaya başlıyor.

Haberin Devamı

Tomb Raider filmi 16 Mart 2018 tarihinde vizyonda olacak.