Stil Tommy Hilfiger İlkbahar 2019 TommyXZendaya koleksiyonunu duyurdu

Tommy Hilfiger İlkbahar 2019 TommyXZendaya koleksiyonunu duyurdu

21.02.2019 - 15:51 | Son Güncellenme:

İlkbahar 2019 TommyXZendaya ortak koleksiyonu, 2 Mart günü Paris Moda Haftası kapsamında gerçekleşecek TOMMYNOW deneyimsel defile etkinliğinde dünya prömiyeriyle tanıtılacak.

Tommy Hilfiger İlkbahar 2019 TommyXZendaya koleksiyonunu duyurdu

1970’li yılların güçlü ikonik kadınlarının ön plana çıkarıldığı ilk TommyXZendaya koleksiyonu, o dönem düzenlenen efsanevi Battle of Versailles defilesini ve podyuma çıkan Amerikalı modellerin etkileyici duruşunu çağrıştırıyor. Biçimli siluetler, yüksek belli jean pantolonlar ve takım elbiseler, yoğun krem rengi, lacivert, bordo ve şarap kırmızısı renk paleti, “Z” ve “T” işlemeleri ile güçlü ve özgüvenli görünümler yaratılıyor.

Haberin Devamı

Gökkuşağı renklerinde çizgiler ve çok renkli Zodyak esintili desenler, feminen maksi elbiselerden lüks saten gömleklere kadar koleksiyonun geneline eğlenceli dokunuşlar katıyor. Zamansız takım elbise, şarap kırmızısı ve krem rengi ekose ile yeniden tasarlanıyor, bol paçalı pantolonlar ve bele oturan blazer ceketlerle güncelleniyor. Giysilerden aksesuarlara, mayodan iç giyime kadar koleksiyonun tamamı geçmişe özlemi vurgularken yüzünü heyecanla geleceğe dönüyor. Aynı zamanda da Zendaya’nın benzersiz özgüvenli stil duygusunu markanın klasik Amerikan “cool” DNA’sıyla buluşturuyor.

Tommy Hilfiger İlkbahar 2019 TommyXZendaya koleksiyonunu duyurdu


2 Mart günü Paris’te gerçekleşecek TOMMYNOW deneyimsel defilenin podyum görünümleri, 70’ten fazla ülkedeki TOMMY HILFIGER mağazaları ve tommy.com internet sitesi, seçili toptan iş ortakları ve sosyal medya dahil anında alışveriş edilebilen bir ekosistemde satışa sunulacak.

Haberin Devamı

Marka tutkunları bugünden itibaren Tommy.com sitesini ziyaret ederek seçili stillere göz atabilecek, kapsül koleksiyon tasarım sürecinin kamera arkası görüntülerini izleyebilecek ve 2 Mart 2019 gününden itibaren satışa sunulacak ürünler arasından favorilerini istek listelerine ekleyebilecek.

Yazarlar