Trend: Desenleri Karıştırmak

Moda haftalarını takip ediyorsanız tam ''Çiçek-böcek desenlerinin modası bitmiştir artık.'' derken defilede mankenler yürümeye başlıyor bir bakıyorsunuz baştan ayağa çiçek deseni, leopar deseni... Sokakta, alışveriş için girdiğiniz mağazalarda animal print denilen hayvan desenleri dikkatinizi çekmiştir. Kabanlar, pantolonlar, ayakkabılar, çantalar... Ayrım yok! Leopar seven, yılan derisi seven, zebra deseni severler için harika bir moda olayı.

Kombinlemesi ise çok kolay. Bir süre önce örneğin; desenli bir pantolonunuzu giyecekseniz geri kalan kombin parçalarınızı tek renk giymeliydiniz. Bir kabanınız leopar desenliyse, elbiseni desensiz, düz bir parça olmalıydı. Olay buydu. Ama artık bu kurallar bozuldu.Renk, desen çılgınlığı var. İddialı ve çarpıcı olmayı seviyorsanız eğer size bir öneri. Hem bugün ne giysem diye vakit kaybetmeyeceksiniz hem de gayet yorulmadan stil sahibi olacaksınız. Gözünüz kapalı gardırop önünde durun ve rastgele bir şeyler seçin. Renk, desen hiç önemli değil. Bir de kendinizi içinde mutlu hissedecek ve enerjinize bu mutluluk yansıyacaksa hemen giyin onları. Artık renk üstüne renk, desen üstüne desen giymek sizi stil sahibi yapıyor.

Haberin Devamı

Kombin Önerileri

''Desen modasına uymak istiyorum ama bu kadar iddialı görünmek istemem'' diyenleri ise şöyle alayım, bir kaç önerim olacak.

Yılan derisi desenli kahverengi bir taytınızın üstüne oversize kalıplı bej rengi kalın örgü bir kazak giyin. Ayakkabı olarak beyaz bir sneaker tercih edin.

Trend: Desenleri Karıştırmak

Ya da elbise giymeyi sevenler leopar desenli midi-maxi boy bir elbiseninizin üstüne boğazlı bir kazak giymeyi deneyin, diz üstü çizmelerinizle kombinleyin.

Trend: Desenleri Karıştırmak

Tamamen sade bir kombin yaptınız diyelim bir t shirt, boyfriend pantolon ve bilekte biten botlarınız... Hemen üstünüze ekose bir ceket alın. Bunun gibi farklı bir çok kombin oluşturabiliriz. Modayı bir yerden yakalayıp stil sahibi olmak aslında bu kadar kolay.

Trend: Desenleri Karıştırmak

Şunu unutmamakta fayda var. Moda olan her şeye uyacağız diye bir durum yok. İçerisinde mutlu olacağımız parçaları seçmeliyiz. Sevgiler...

Haberin Devamı

Trend: Desenleri Karıştırmak