Trend: Düşük Bel Pantolon

Sessizce takipteydim. Baktım küçük gözlükler tekrar moda oldu. ‘’Güzelmiş, olsun takarız.’’ dedim. Biraz daha bekledim. Bu kez taşlı-incili 90’ların tokaları tekrar moda oldu. ‘’E bu da güzelmiş.’’ Dedim. Ama bazı şeyler vardı, tekrar görmek istemeyeceğim… Önsezilerime dayanarak söylüyorum ki ‘’Düşük bel pantolon’’ modası tekrar geliyor. Mis gibi ciğerimize kadar çektiğimiz kot pantolonlarımız dururken düşük bel kot pantolonlar nereden çıktı şimdi? Tadım kaçtı…

Bence bu haberi okuyan birçoğunuz benimle aynı görüşe sahip bu yüzden rahat rahat düşük bel pantolonlar hakkında kötü konuşabilirim.

Haberin Devamı

Birkaç yıldır yüksek pantolonun beni güvenle sarıp sarmalamasına pek alışmıştım. Rahat rahat hareket edebiliyor, eğilip ayakkabılarımın iplerini bağlayabiliyordum. Bir de yüksek bel pantolonlar malum benim gibi kısa ve orta boyluların giymeyi çok sevdiği bir model. Bacak boyumuz 3 ise 5 oluyordu. Hileli bir pantolondu anlayacağınız.

Her zaman söylerim ‘’Bir şey moda diye almak zorunda değilsiniz.’’ Sizin vücudunuza uygun değilse alıp eve kadar taşımayın, yorulmayın. Ya da aynı şey giydiğinizde de geçerli. Almışsınız bir kere, giydiniz ama rahat değilsiniz. Hemen o kıyafet her ne ise uzaklaşın. Bunu sadece düşük bel pantolonlar için söylemiyorum.(Tabii ki onun için söylüyorum)

Trend: Düşük Bel Pantolon

Artık düşük bel pantolonun bu kadar üstüne gittiysem köşeme çekilebilirim. Seven alsın, almasın demiyorum. Ama işte…Yine de siz bilirsiniz tabi… Tamam tamam gittim… Sevgiler :)