Trend: Kısa Saplı Çantalar

90'lı yılların kızı isenız bunu çok iyi biliyorsunuz. Koltuk altlarımıza tam yerleşen, içine bir anahtar belki mini boy bir cüzdan sığan kısa saplı küçük sevimli çantalar.Tabi yıllar geçtikçe moda değişti. Çanta boyutları büyüdü, bizim boyumuz küçüldü falan.

Ben kocaman çantalar ile çekildiğim fotoğraflarıma bakarken hep şunu söylüyorum; ''Ne kadar kısa görünmüşüm (sanki değilmişim gibi ) Neticede takılan çantalar biraz boy ile doğru orantılı bu inkar edilemez bir gerçek. Boyu kısa olan hemcinslerim daha ufak ebatlarda; boyu uzun olan hemcinslerim ise daha büyük boy çantalar takmalı. Tabi yine eşyalarımızı sığdırmak için genelde orta-büyük ebatlı çantaları tercih ediyoruz o ayrı.

Haberin Devamı

E madem 90'lı yılların çantaları geri dönüyor. Çok da sevimli. Bize de takmak düşer. Şimdi kısa saplı bir çantayı koltuk altıma yerleştirip şöyle diyebilirim ''Allah'ım çok uzun boyluyum!'' . Bu çantaların diğer küçük çantalardan bir farkı var; bunlar böyle kısa-ince saplı olacak. Olay orada. Minnoş minnoş kolunuzun altına sığacak.

Trend: Kısa Saplı Çantalar

Bir kaç ünlü lüks markaların vintage çantaları bu ara inanılmaz derecede popüler. Eğer alışveriş merkezinde saatlerinizi geçirmeye bayılıyorsanız ya da tam tersi alışverişi seviyor ama internette gezinip sanal sepetlere ürün yığmayı tercih ediyorsanız gözünüz kısa saplı küçük çantalarda olsun. Bu trend çantayı bütçenize uygun bir fiyata bulmanızı diliyorum. Hatta bulduklarınızı benimle paylaşırsanız ben de instagramda başkalarına yardımcı olabilirim. Güzel haberlerinizi bekliyorum.

Trend: Kısa Saplı Çantalar

Sevgiler...