Trend: Saten Elbise

Herkesten önce size önümüzdeki günlerde son derece trend olacak bir şeyi fısıldamamı ister misiniz? Hangi moda sever istemez ki? Saten elbiselerinizi rafa kaldırdıysanız şimdi hepsini gidip dolaptan çıkarıyorsunuz. Ve hepsini en baş köşeye koyuyorsunuz. Saten devri başlıyor.

Hep gece bir davette giyilen bir tür olduğu düşünülse de şahsen en başta ben saten geceliklerimi bile bir kot ceketle, oversize bir kazakla giymeyi düşünüyorum. Saten kumaş itibariyle oldukça kırışmaya elverişli olsa da bence seven insanlar için bu bir problem olmayacaktır. Sıkıntı yapan varsa çantasına ufak bir ütü atıverecek.

Haberin Devamı

Sonbaharda saten elbiseleri nasıl giyebiliriz?

Sonbaharda askılı mini- midi- maxi boy saten elbiselerinizin içine tek renk bir t-shirt giyerek beyaz bir sneakersla kombin yapabilirsiniz. Gözünüzde canlandırmanıza gerek yok, yormayacağım sizi. Tam da söylediğim kombinle bir fotoğraf yükledim.

Trend: Saten Elbise

Kışın saten elbiseleri nasıl giyebiliriz?

Kışın yine hangi boy saten bir elbise giyeceğiniz size kalmış tabi. Üşüme derecenize göre değişir bütün bunlar. Oversize sweatshirtler, kalın örgülü yine bol,salaş bir kazak ile yırtmaçlı maxi boy bir saten elbisenizi ağır siyah postal tarzı botlarla giyebilirsiniz. Şahsen bu söylediklerimin hepsini tek tek yapacağım. En sevdiğim görüntü her zaman salaş ama göze hoş görünen kombinler oluyor.

Trend: Saten Elbise