Gündem Tuğçe Melis Demir kaç yaşında nereli?

Tuğçe Melis Demir kaç yaşında nereli?

20.03.2017 - 16:34 | Son Güncellenme:

Survivor gönüllüler takımında mücadele eden Tuğçe Melis Demir son dönemde oyunlarda gösterdiği performans ile bir anda Gönüllüler takımının en iddialı isimleri arasına girdi. Survivor'a geldiği günden bu yana 143 oyuna çıkan Tuğçe Melis Demir bu oyunların 84'ünde kazanan taraf oldu. 59 oyunda ise mağlup olan Tuğçe Melis Demir kaç yaşında nereli?

Tuğçe Melis Demir kaç yaşında nereli

Tuğçe Melis Demir, Survivor gönüllüler takımı için mücadele ediyor. Survivor'a katıldığı günden bu yana 143 oyunda boy gösteren Tuğçe Melis Demir yarışmalarda gösterdiği performans ile takım arkadaşlarının ve izleyenlerin takdirini kazanmaya devam ediyor. Sema Apak'ın sakatlanmasının ardından ünlüler takımının kızlar kadrosunu ezici bir üstünlük kuran Gönüllüer takımında bunu başaran isimlerin baş mimarı olarak Tuğçe Melis Demir en dikkat çeken isim olarak öne çıkıyor. Peki Tuğçe Melis Demir kaç yaşında nereli?

Haberin Devamı

TUĞÇE MELİS DEMİR KİMDİR?

11 Şubat 1994 tarihinde Ankara'da dünyaya gelen Tuğçe Melis Demir, öğreninimini İzmir'de sürdürmüştür. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakultesi'nde lisans eğitimini gerçekleştiren Demir, eğitim hayatında devam ederken, bir taraftan da sportif faaliyetlerine ağırlık kazandırmıştır. Buz Hokeyi sporunda profesyonel bir kimliğe sahip olan Tuğçe Melis Demir, ODTÜ Buz Hokeyi Takımı ve milli takım oyuncusudur.

1,69 boya ve 62 kiloya sahip olan Demir, Survivor Gönüllüler Takımı'nda ter döküyor...

Yarışmanın İnternet sayfasında seyirciler tarafından yorumlanan Tuğçe Melis Demir hakkında, "Gönüllülerin favorisi olarak görüyorum", "Çok güzel, çok yetenekli" yorumları yer almaktadır.