Tunceli Tunceli Belediyesinden Yaşlıların Yüzünü Güldüren Hizmet

Tunceli Belediyesinden Yaşlıların Yüzünü Güldüren Hizmet

14.08.2018 - 12:48 | Son Güncellenme:

.

Tunceli Belediyesinden Yaşlıların Yüzünü Güldüren Hizmet

TUNCELİ (AA) - Tunceli Belediyesi bünyesinde oluşturulan ekiplerle kentteki yaşlı, hasta ve bakıma muhtaç vatandaşların ev temizliği ve kişisel bakım hizmetleri veriyor.

Haberin Devamı

Tunceli Valiliğinden yapılan açıklamada, Tunceli Valisi ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel'in vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunulması talimatı verdiği ve ekiplerin yaşlı, hasta ve bakıma muhtaç vatandaşlara ev temizliği ve kişisel bakım hizmetleri vermeye başladığı belirtildi.

Belediye ekipleri tarafından saha çalışması yapılarak hizmet verilmesi gereken vatandaşların belirlendiği belirtilen açıklamada, tespit edilen vatandaşların belirlenen aralıklarla evlerinin detaylı olarak temizlendiği, sosyal belediyecilik anlayışıyla yaşlı ve kimsesiz ve ihtiyaçlarını gideremeyen vatandaşlar için daha sıhhi ortamlar sağlandığı, aynı zamanda kuaföre gidemeyen yaşlıların evine kadın ve erkek kuaförler götürülerek kişisel bakımları yapıldığı vurgulandı.

Haberin Devamı

Açıklamada, görüşlerine yer verilen Tunceli Valisi ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel, şunları kaydetti:

"Bizleri bugünlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımız için hayatı kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak için böyle bir proje hayata geçirdik. Ekiplerimiz gittikleri evin eşyalarından bulaşığına kadar her şeyin temizliğini yapıyor. İsteyen vatandaşlarımızın bir de kişisel bakımlarını yaptırıyoruz. Yaşlılarımızın mutlu olduğunu görmek, ihtiyaçlarını gidermek bizleri mutlu ediyor."