Gündem Turabi Çamkıran kimdir? (Survivor All Star)

Turabi Çamkıran kimdir? (Survivor All Star)

13.02.2018 - 15:05 | Son Güncellenme:

Turabi Çamkıran Survivor'da en çok konuşulan isimlerden. Daha önce iki şampiyonluğu bulunan Turabi Çamkıran Survivor 2018'de de oldukça iddialı. Hakan Hatipoğlu ile arasındaki çekişme yine devam ediyor. Peki, Turabi Çamkıran kimdir?

Turabi Çamkıran kimdir (Survivor All Star)

Survivor yarışmasında iki kez şampiyonluğu bulunan Turabi Çamkıran ile ilgili merak edilenleri sizler için derledik...

Haberin Devamı

TURABİ SURVİVOR'A MASKEYLE ÇIKTI

Merakla beklenen Survivor 2018 başladı! Acun Ilıcalı, geçtiğimiz yıllarda Turabi ile birçok kez karşı karşıya gelen Hakan'ı, Gönüllüler takımına geçirdiğini açıkladı. Ilıcalı bu sayede olası tartışmaları da önlemiş oldu.

Turbo Turabi lakabıyla bilinen Turabi Çamkıran izleyicilerin karşısına kendine özgü Maskesi ve kostümü ile çıktı.

Maskenin kendisine uğur getirdiğini söyleyen Turabi Çamkıran, Acun Ilıcalı'nın karşısına ilk böyle çıktığını hatırlatarak "Bana çok şans getirdi ve buralara kadar geldi. Bana uğur getireceğine inanıyorum. Survivor'a veda edene kadar bu şekilde devam edeceğim. Turabi Çamkıran, oyun öncesi Acun Ilıcalı'nın sorusu üzerine maskeyi takarak vermek istediği mesajı açıkladı.

Haberin Devamı

TURABİ ÇAMKIRAN KİMDİR?

Turabi Çamkıran, 1988 yılında Mersin, Erdemli'de doğdu. Çocukluğu Mersinde geçti. Lise öğrenimini de Mersin'de tamamladı. Lise yıllarında Break Dansa merak salan Turabi bu yeteneğini geliştirmek için Güzel sanatlar bölümüne kaydoldu. Mersin üniversitesi güzel sanatlar bölümünden mezun oldu.

Hiphop Street Dans haricinde Break Dans ve birçok farklı dansı yaptı. Zaman zaman isteyenlere özel Street dans eğitimi de verdi. Çocukluk yıllarında yaşadığı çevrenin etkisiyle dövüş sporlarına merak saldı.

Turabi Çamkıran, Türkiye'de yenildiği bir “Muay Thai” maç sonrası bu işi yerinde öğrenme azmi ile Tayland'a gitti ve burada yerinde eğitim ile teknik ve fiziğini geliştirerek dövüşçüye dönüştü. Tayland’ta gösteri amaçlı yapılan gerçek dövüşlere katılarak para kazandı. Kafes dövüşü denen turnuvalara katılarak para kazanmaya başladı.

Survivor 2014 ve 2015 All-Star’da da yarışarak birinciliği göğüsledi.

Turabi Çamkıran,”Kertenkele” adlı televizyon dizisinin oyuncu kadrosuna, 52. bölümden itibaren dahil olarak; Timur Acar, Dilşad Şimşek, Şemsi İnkaya, Sinan Çalışkanoğlu, Sera Tokdemir, Umut Oğuz, Mehtap Bayri, Eda Özerkan, Selahattin Taşdöğen, Gafur Uzuner ile birlikte oynadı.