Ekonomi Türk ekonomisine ışın kılıcı değdi!

Türk ekonomisine ışın kılıcı değdi!

14.12.2017 - 01:30 | Son Güncellenme:

Yıldız Savaşları’nın gösterime giren son serisi ‘Son Jedi’ ekonomiyi  de hareketlendirdi. Bu filme özel tişörtten valize, otomobilden cep telefonuna pek çok ürün piyasada satışta

Türk ekonomisine  ışın kılıcı değdi

Dünyayla eş zamanlı olarak Türkiye’de gösterime giren efsanevi Star Wars (Yıldız Savaşları) filminin son serisi The Last Jedi (Son Jedi) perakendeyi hareketlendirdi. Pek çok marka kendi ekonomisini yaratan filme özel tasarladığı ürünleri piyasaya sunuyor. Nissan, Samsung, Boyner, American Tourister, Vivident, Nude gibi markalar ‘Son Jedi’ temalı ürünlerini Star Wars hayranları için tasarladı. Tişörtten valize, otomobilden cep telefonuna kadar pek çok üründe Yıldız Savaşları’nı görüyor olacağız.

Haberin Devamı

Rian Johnson’ın yazıp yönettiği 13 Aralık’ta gösterime giren film, Amerikan yapımı epik uzay operası. Film, Yıldız Savaşları destanının 9 bölümden oluşacak olan film serisinin sekizinci bölümü ve üçüncü Yıldız Savaşları üçlemesinin 2015’deki Star Wars: Güç Uyanıyor filminden sonraki ikinci filmi oldu. Filmde, Daisy Ridley, John Boyega, Mark Hamill, Domhnall Gleeson, Carrie Fisher, Laura Dern, Oscar Isaac, Gwendoline Christie ve Lupita Nyong’o gibi birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Rey, efsanenin ikinci bölümünde de Finn, Poe ve Luke Skywalker ile destansı yolculuğuna devam ediyor.

Tişört ve valizler

Boyner de ‘Son Jedi’ heyecanı yaşatacak. Erkek ve çocuk koleksiyonlarında sunduğu lisanslı ürünleriyle Star Wars: Son Jedi heyecanına ortak olunmasını sağlıyor.

Haberin Devamı

Boyner özel markaları Limon Company ile T-Box çocuk ve erkek koleksiyonlarındaki Star Wars temalı t-shirt ve sweatshirtler, 49.99 TL.’den başlayan fiyatlarla serinin hayranlarını bekliyor. Beyaz perdenin kült serisi Star Wars’un, her biri efsaneye dönüşmüş karakterlerinden ilham alan t-shirt ve sweatshirt’lere sahip olmak için Boyner mağazalarını ve boyner.com.tr’yi ziyaret etmek gerekiyor.

American Tourister, filme özel tasarıma ve dış görünüşe sahip valiz ve çantalardan oluşan bir koleksiyon sunuyor. Legends Joytwist sert spinner serisi Star Wars hayranı gençler ve yetişkinlere hitap ediyor.

Yeni Grab n Go Star Wars rahat sırt çantası koleksiyonu da filmin hayranları için seyahat arkadaşı olmaya aday. Vivident de Star Wars ‘Son Jedi’ filminin en sevilen karakterlerinden Rey, BB-8 ve Stormtrooper’dan esinlenilerek tasarlanan görselleri ambalajlarında kullanıyor.

Camda Darth Vader

Cam objeler tasarlayan Nude, İkon Koleksiyon Star Wars serisini çıkardı. Seride, hayranların ve koleksiyonerlerin gönlünde taht kurmuş filmin fenomen karakterleri arasında yer alan Darth Vader, Stormtrooper ve C-3PO’nun büstleri bulunuyor. Cam tasarımlarından oluşan koleksiyon, her bir büstün bir büyük ve bir küçük olmak üzere iki farklı versiyonuna sahip bulunuyor.

Haberin Devamı

Star Wars aracı var

Japon otomotiv devi Nissan, ‘Star Wars: The Last Jedi’ filmine özel olarak tasarlanan Star Wars temalı konsept araçlarını tanıttı. Amerika’da Rogue, Rogue Sport, Altima, Maxima ve Titan isimleriyle piyasaya sürülen en popüler Nissan modellerinin esas alındığı Star Wars: The Last Jedi temalı konsept araçlarının, renkleri, görünümleri ve filmdeki karakterlerle uyumu Lucasfilm ofisinin sanatçıları tarafından tasarlandı ve geliştirildi.

Türk ekonomisine  ışın kılıcı değdi

Satın alınması mümkün olmayan her bir konsept araç, savaş kullanımını göstermek için hidro dalgalı grafikler, çevre sesleri ve dış tasarım gibi ekstralar da dahil olmak üzere sıra dışı bir görünüm sergiliyor.

Filme özel ürünler

Star Wars, Türkiye’de de kendi ekonomisini yaratıyor. Bu filme özel ‘Son Jedi’ temalı ürünler satışa çıktı. Star Wars hayranlarını sevindirecek markalardan biri Samsung.

Marka, film için hazırlanan sınırlı sayıdaki Samsung Galaxy Note 8 Star Wars Paketi Star Wars hayranlarını en gelişmiş Samsung teknolojileriyle buluşturacak. Samsung ve Disney işbirliğinde hazırlanan Galaxy Note 8 Star Wars Paketi, 13 Aralık’ta filmin vizyona girmesiyle birlikte satışa sunuldu. ‘Star Wars Paketi’ siyah renk Samsung Galaxy Note8, Samsung Gear S3 Frontier, Star Wars: Son Jedi temalı Samsung Alcantara Galaxy Note8 kılıfı, Samsung Evo Plus 64 GB microSD kart ve Hasbro Star Wars Black Series Edition Action Figure ürünlerinden oluşuyor.

Haberin Devamı