Ankara Turkish Cargo'dan Miami'ye Kargo Seferleri

Turkish Cargo'dan Miami'ye Kargo Seferleri

15.01.2018 - 14:44 | Son Güncellenme:

Seferler, Turkish Cargo filosuna geçen ay katılan geniş gövde Boeing 777-200F tipi kargo uçağı ile icra edilecek

Turkish Cargodan Miamiye Kargo Seferleri

İSTANBUL (AA) - Türk Hava Yolları'nın (THY) alt markası Turkish Cargo, ABD ve dünya hava kargo pazarının stratejik noktalarından Miami'ye kargo seferi başlatıyor.

Haberin Devamı

THY Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamaya göre, Turkish Cargo'nun Miami'ye düzenleyeceği kargo seferleri, filoya geçen ay katılan geniş gövde Boeing 777-200F tipi kargo uçağı ile icra edilecek.

Miami'ye Turkish Cargo'nun hizmet verdiği 120 ülkedeki 300'den fazla uçuş noktasına bağlantı imkanı sunan seferler; İstanbul-Madrid-Miami gidişli, Miami-Houston-İstanbul dönüşlü olarak gerçekleştirilecek.

Daha önce THY'nin yolcu uçakları ile Chicago, Atlanta ve New York'a haftalık 110 ton kapasiteyle kargo taşımacılığı gerçekleştiren Turkish Cargo, Miami ile Amerika'da hizmet sunduğu nokta sayısını da dörde çıkardı.

Bayrak taşıyıcı kargo şirketi, ABD pazarına sunduğu kapasiteyi ise geniş gövde kargo uçağı ile 100 ton daha arttırarak bu pazarda haftalık 220 ton kapasiteye ulaştı.

Haberin Devamı

ABD'nin en büyük, uluslararası kargo pazarının ise 10. büyük dağıtım merkezi konumunda olan Mimai Havalimanı, uluslararası transit kargo hacminin yüzde 47'sini oluşturan bozulabilir kargo tedarik zincirinin gereksinim duyduğu en ileri teknolojiye sahip altyapısıyla hizmet sağlıyor.

Miami çıkışlı başlıca kargolar taze çiçekler, bozulabilir meyve ve sebzeler, yüksek teknoloji ürünleri, telekomünikasyon ekipmanları ve uçak parçalarından oluşuyor. Bölgenin başlıca ithalat kalemleri ise tekstil, balık, ilaç, çiçek, otomobil, kimyasallar, petrokimya ürünleri ve diğer bozulabilir ürünlerden meydana geliyor.

Turkish Cargo ve uçuş tarifeleriyle ilgili ayrıntılı bilgiye "www.turkishcargo.com.tr" adresinden ve "0 850 333 0777" numaralı çağrı merkezinden ulaşılabilir.