Gündem Son Dakika: Türk Silahlı Kuvvetleri teröristlere korku saldı!

Son Dakika: Türk Silahlı Kuvvetleri teröristlere korku saldı!

16.01.2018 - 20:31 | Son Güncellenme:

Afrin operasyonu için sınırın sıfır noktasında hazırlıklarını yapan Türk Silahlı Kuvvetleri, teröristlere korku saldı.

Son Dakika: Türk Silahlı Kuvvetleri teröristlere korku saldı

Türkiye'nin hudut güvenliğini sağlamak ve sınır hattını terör örgütlerinden temizlemek amacıyla olası harekatın konuşulduğu bugünlerde, Afrin bölgesinde terör örgütü PYD/PKK mensuplarınca bir dizi değişikliğe gidildiği Kilis'in Suriye sınırından görülüyor.

Haberin Devamı

TANKLARI GÖRDÜLER, BEZ PARÇALARINI SAKLADILAR

Kilis'e bağlı Akçabağlar ve Demirışık köylerinden, terör örgütü PYD/PKK'nın işgali altında bulunan Afrin'deki değişiklikler objektiflere yansıdı.

Sınırın karşı tarafında terör örgütü PYD/PKK mensuplarının kullandığı mevzilerde önceden görülen örgütü simgeleyen bez parçalarının Afrin'e olası harekat öncesi yerinde olmadığı gözlendi.

DİREKLER BOŞ

Yaklaşık 5 ay öncesine kadar 5 Rus bayrağının görülebildiği bölgede şu sıralar sadece bir Rus bayrağının dalgalandığı görüldü. Bölgede daha önce bayrakların asıldığı direklerin ise boş durduğu objektiflere yansıdı.

Son Dakika: Türk Silahlı Kuvvetleri teröristlere korku saldı

Öte yandan, örgütün işgali altındaki bölgede özellikle tepedeki hakim noktalara betondan gözetleme kulelerinin inşa edildiği görüldü.

Haberin Devamı

TANKLAR SINIRDA HAZIR

Terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı PYD'nin bulunduğu bölgenin karşısındaki Kilis ve Hatay sınırındaki kritik bölgelere tank ve fırtına obüs topları sevk edildi. Askeri sevkiyatların peyderpey devam edeceği bildirildi.

Son Dakika: Türk Silahlı Kuvvetleri teröristlere korku saldı