Gündem Tuvaletin giderine atıldı, sokaktaki rögar kapağında bulundu

Tuvaletin giderine atıldı, sokaktaki rögar kapağında bulundu

11.02.2019 - 14:45 | Son Güncellenme:

Ankara'da Yenimahalle İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda Yenimahalle bölgesinde uyuşturucu ticareti yaptıkları tespit edilen H.Y. ile S.Ö. yakalanarak gözaltına alındı.

Tuvaletin giderine atıldı, sokaktaki rögar kapağında bulundu

Polis ekiplerince yaşanan kovalamaca sonucu yakalanan şüphelilerin polise uyuşturucu maddeleri yakalatmamak için tuvaletin giderine attıkları belirlendi. Yapılan çalışmalar sonucu tuvalet giderine atılan uyuşturucu madde röğgar kapağı sökülerek ele geçirildi. Diğer yandan Ankara Emniyeti Uyuşturucuyla Mücadele Şubesi ekiplerince son bir hafta içinde il genelinde 9 ilçede yapılan operasyonlarda 80 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden 33'ünün tutuklanarak cezaevine gönderildiği belirtildi.

Haberin Devamı

Yenimahalle'de uyuşturucu satıldığı ihbarı üzerine harekete geçen ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı. Kovalama sonucu yakalanan şüphelilerin aracında yapılan aramalarda çok sayıda "skunk" diye tabir edilen sentetik uyuşturucu madde, ectazy hap ve bir miktar kokain ile bir adet hassas terazi ele gteçirildi. Soruşturmayı derinleştiren Yenimahalle Suç Önleme ve Soruşturma bürosu ekiplerince yapılan çalışmalarda şüphelilere ait üç ayrı adreste yapılan aramalarda tuvalet giderine iki poşet halinde ectazy hap atıldığı ve üzerine sifonun çekildiği belirlendi. Tuvaletin giderine atılan uyuşturucu maddeler sokaktaki rögar kapağı sökülerek ele geçirildi. Şüpheliler H.Y. ve S.Ö. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haberin Devamı

9 İLÇEDE DEV OPERASYON

Ankara Emniyeti Uyuşturucuyla Mücadele Şubesi ekiplerince zehir tacirlerine yönelik son bir hafta içinde yapılan çalışmalarda 80 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler 33'ü tutuklanırken, 25 şüpheli adli kontrol şartı, 22 şüpheli ise emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. Operasyonlarda yaklaşık 9 kilogram 597 gram skunk, 1 kilogram 970 gram uyarı madde zolam, 1 kilogram 907 gram esrar, 718 gram, taş kokain, 495 gram bonzai,392 gram sentetik ecza maddesi, 36 gram metamfetamin, ile uyuşturucu madde satışında elde edildiği değrlendirilen 71 bin lira Türk lirası, 300 Amerikan Dolar'ı, 200 Euro ele geçirildi. Ayrıca yapılan aramalarda 5 adet hassas terazi, ruhsatsız tabanca, ve tabanca fişeğine de el konuldu.