TV-Rehberi 70. Emmy Ödülleri’nde FOX Networks Group’a 99 Adaylık

70. Emmy Ödülleri’nde FOX Networks Group’a 99 Adaylık

18.07.2018 - 10:41 | Son Güncellenme:

FOX Networks Group 70. Emmy Ödülleri’nde 21 farklı içerikle toplamda 99 Emmy adaylığı elde etti. Gerçek bir suç antolojisi olan “American Crime Story: The Assassination of Gianni Versace” tam 19 adaylık alırken, onu rap müziğin önemli arenalarından Atlanta’da yükselmeye çalışan iki kuzenin hikayesi “Atlanta”, 16 adaylık ile izledi.

70. Emmy Ödülleri’nde FOX Networks Group’a 99 Adaylık

Dünyanın en prestijli ödüllerinden olan ve bu yıl 70’incisi düzenlenen Emmy Ödülleri’nin adayları açıklandı. Televizyon dünyasının en beğenilen yapımlarına verilen ödüllerde FOX Networks Group’un 21 yapımı toplamda 99 Emmy adaylığına layık görüldü. FOX Networks Group’un en sevilen yapımları American Crime Story: The Assassination of Gianni Versace 19 adaylık; Atlanta 16 adaylık; Twin Peaks 9 adaylık; This is Us 8 adaylık; American Horror Story: Cult, Deha: Picasso ve Jane 7’şer adaylık; The Americans 5 adaylık; The Late Late Show with James Corden 4 adaylık; Homeland 3 adaylık; The 75th Golden Globe Awards, The Simpsons ve Top Chef 2’şer adaylık ve Baskets, Better Things, Bob’s Burgers, Empire, Legion, Modern Family, Vahşi Krallık, Yıldızlarla Buluşma ve Superior Donuts birer adaylık olmak üzere toplam 99 adaylıkla ödüllerde yerini aldı.

Haberin Devamı

Ünlü İtalyan modacı Gianni Versace cinayetini FOXCRIME ekranlara taşıyan gerçek bir suç antolojisi “American Crime Story: The Assassination of Gianni Versace” mini dizi dalında en iyi dizi, en iyi yönetmen, en iyi erkek oyuncu, en iyi yardımcı kadın oyuncu ve en iyi yardımcı erkek oyuncular da dahil 19 adaylıkla ödüllere damgasını vurdu. Dizide Gianni’ye hayat veren Darren Criss, Mini Dizi dalında En İyi Erkek Oyuncu dalında aday gösterilirken, dizinin yardımcı oyuncuları Penélope Cruz ve Judith Light Mini Dizide En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu; Ricky Martin, Édgar Ramírez ve Finn Wittrock ise Mini Dizide En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında birbirlerine rakip oldular.Ülkemizde FX ekranlarında yayınlanan ve rap müziğin en önemli sahnelerinden Atlanta’da yükselmeye çalışan iki kuzenin hikayesini konu alan “Atlanta”; En İyi Komedi Dizisi, Komedi Dalında En İyi Erkek Oyuncu, Komedi Dalında En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ve Komedi Dalında En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dahil olmak üzere toplam 16 adaylıkla ödüllerde yerini aldıÜnlü oyuncu Antonio Banderas National Geographic’te yayınlanan “Deha”nın ikinci sezonundaki Picasso portresiyle Mini Dizi Dalında En İyi Erkek Oyuncu dalında aday olurken FX ekranlarında izleyicilerle buluşan “American Horror Story: Cult”ün başrol oyuncusu Sarah Paulson ise Mini Dizi Dalında En İyi Kadın Oyuncu adaylığı aldı.

Haberin Devamı

Ödüller 17 Eylül’de düzenlenecek tören ile sahiplerini bulacak.