TV-Rehberi Discovery Channel'dan ‘Akıllara Durgunluk Veren Olaylar’

Discovery Channel'dan ‘Akıllara Durgunluk Veren Olaylar’

27.07.2012 - 14:41 | Son Güncellenme:

Discovery Channel gece kuşları için ‘Akıllara Durgunluk Veren Olaylar’ın kapısını aralıyor

Discovery Channeldan ‘Akıllara Durgunluk Veren Olaylar’

Dünyanın tüm gariplikleri, Discovery Channel ile gece yarısından sonra evinize geliyor.

Haberin Devamı

16 Temmuz 2012- Gece sıcaktan uykunuz mu kaçıyor? Sahur saatini mi bekliyorsunuz? Yoksa iflah olmaz bir gece kuşu musunuz? Tatile çıktınız ve ateş başında anlatacak hikayeleri mi ihtiyacınız var? Tüm bu sorulara cevabınız ‘Evet’ ise Discovery Channel “Akıllara Durgunluk Veren Olaylar Kuşağı” sizin kurtarıcınız olacak. Temmuz ve ağustos ayı boyunca sürecek bu kuşak, dünyanın garipliklerini evinize getirecek.

Acayip hikayeleri sevenler için kaçırılmayacak bir program kuşağı hazırlayan Discovery Channel, “Akıllara Durgunluk Veren Olaylar” ile dünyadaki garip olayları, “Rahatsızlar” ile dünyadaki acayip gelenekleri ve canlıları, “İçimdeki Canavarlar” ile ise canavarlar tarafından yendiğini iddia eden insanları sizinle tanıştırıyor. Ayrıca “Isıran Isırana” ile vahşi hayvanlar tarafından ısırılan insanların hikayelerini ekrana getirirken, “Dünyanın en İlginç UFO Hikayeleri” ve “NASA’nın Açıklayamadığı Olaylar” ile de UFO gördüğünü iddia eden insanları konuşturarak, UFO’ların varlığını sorguluyor.

Haberin Devamı

Hafta içi her gün saat 00.15 ile 00.40 arasında yayınlanan “Akıllara Durgunluk Veren Olaylar Kuşağı”nda; Akıllara Durgunluk Veren Olaylar (23 Ağustos Perşembe), Rahatsızlar (30 Temmuz Pazartesi), İçimdeki Canavarlar (27 Temmuz Cuma), Isıran Isırana (6 Ağustos Pazartesi), Dünyanın en İlginç UFO Hikayeleri (14 Ağustos Salı), NASA’nın Açıklayamadığı Olaylar (22 Ağustos Çarşamba) ile dünyanın sırlarını keşfedin.

Bölümler ve ön gösterimler hakkında daha fazla bilgi için Facebook sayfamızı ziyaret edin.

DISCOVERY COMMUNICATIONS HAKKINDA:

Discovery Communications (NASDAQ: DISCA, DISCB, DISCK) 210 ülke ve bölgede toplam 1.5 milyardan fazla aboneye sahip dünyanın bir numaralı gerçek kesit medya kuruluşudur. Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Discovery Science ve Discovery HD kanallarının yanı sıra öncü tüketici ve eğitici ürünler, hizmetler ve HowStuffWorks.com gibi çeşitlendirilmiş portfolyolu dijital medya hizmetleri tarafından yürütülen 130’un üzerindeki yayın ağları aracılığıyla Discovery, insanları kendi dünyalarını keşfetmeleri ve meraklarını pekiştirmeleri için yüreklendiriyor. Orta ve Doğu Avrupa’da, Orta Doğu ve Afrika’da 10 Discovery markası 17 dilde hazırlanmış programlarla 105 ülkede 141 milyon kümülatif izleyiciye ulaşmaktadır. Daha detaylı bilgi için www.discoverycommunications.com internet sitesini ziyaret ediniz.

Haberin Devamı

http://www.facebook.com/DiscoveryNetworksTurkiye