Gündem Ufak Tefek Cinayetler 21. bölümde ortaya çıktı! 22. bölüm fragmanı...

Ufak Tefek Cinayetler 21. bölümde ortaya çıktı! 22. bölüm fragmanı...

21.03.2018 - 07:09 | Son Güncellenme:

Ufak Tefek Cinayetler 21. bölüm ile dün akşam ekrana geldi. Heyecan dolu dakikalara sahne olan dizide Burcu'nun foyası ortaya çıktı. Arzu aklanırken, Mehmet tüm gerçeklerle yüzleşti. Oya ve Serhan ikilisi ise ilişki için yeni bir adım attılar. Ufak Tefek Cinayetler 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ufak Tefek Cinayetler 21. bölümde ortaya çıktı 22. bölüm fragmanı...

STAR TV'nin sevilen dizisi Ufak TEfek Cinayetler dün akşam heyecan dolu dakikalar ile izleyici karşısına çıktı. Oya, Serhan'a bir adım attı. Burcu'nun hain planları ise ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Ufak Tefek Cinayetler 22. bölümden ilk sahne yayınlandı.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 22. BÖLÜM İLK SAHNE FRAGMANI

UFAK TEFEK CİNAYETLER 21. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Artık Sarmaşık’ta kimseye rahat bir uyku yok. Çünkü içlerinden biri her an öldürülebilir! Düğünde yaşanan felaketten sonra herkes şundan emin: Sarmaşık’ta soğukkanlı bir katil var! Peki, katil kim? Merve, Pelin ve Arzu birbirlerinden şüpheleniyor. Kavga ciddileşiyor, Sarmaşık birden siyaha çalıyor derken Merve duruma el koyuyor. Ancak olaylar hiç olmadık biçimde gelişiyor ve Merve’nin güç gösterisi, bir aile dramına yol açıyor. Geçmişte toprağın altına gömülen şeytanlar da bir bir çıkıyor ve gözünü kin bürümüş Tunç, bir türlü Merve’yle Pelin’in peşini bırakmıyor.