Gündem Ufak Tefek Cinayetler oyuncuları kimdir?

Ufak Tefek Cinayetler oyuncuları kimdir?

16.04.2018 - 14:42 | Son Güncellenme:

Yayın hayatına başladığı günden itibaren büyük yankı uyandıran Ufak Tefek Cinayetler dizisi tam gaz devam ediyor. İlk günkü heyecanını hala koruyan dizi, izleyiciden tam not almaya devam ediyor. Peki ekranda fırtınalar estiren bu dizinin muhteşem oyuncu kadrosunun ne kadar tanıyorsunuz?

Ufak Tefek Cinayetler oyuncuları kimdir

Ufak Tefek Cinayetler Dizisi

Haberin Devamı

Pek çok yabancı diziyle kıyaslanan, senaryosu ile yabancı dizileri andıran Ufak Tefek Cinayetler dizisi sezonun en iddialı dizilerinden biri oldu. Reyting listesindeki yerini her hafta koruyarak büyük başarı elde etti.

Aydınlanmamış bir cinayetin konu alındığı Ufak Tefek Cinayetler dizisi, dört genç kızın lisede başlayıp, daha sonra zaman içinde aralarının bozulup tekrar bir araya gelmeleriyle başlayan ufak tefek oyunların döndüğü bir senaryoya sahiptir. Cinayeti aydınlatmak adına dört genç kadının, geçmişe dönük bir senesi tanıklar tarafından anlatılıyor. Cinayetle alakalı detaylı bilgi verilmemesi izleyicide büyük merak uyandırıyor. Her bölümünde ayrı oyunların döndüğü Ufak Tefek Cinayetler dizisi, sosyal medyada da büyük rağbet görüyor.

Haberin Devamı

Ufak Tefek Cinayetler Dizisi Oyuncuları

Gökçe Bahadır (Oya): 1981 doğumlu oyuncu İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Müjdat gezen sanat merkezinde eğitim almıştır. 2001 yılında Tatlı Hayat dizisiyle ekranlara merhaba dedi ve Hayat Bilgisi dizisinde oynadığı Törpü karakteriyle ilgi gördü. Yaprak Dökümü dizisiyle adeta zirveye çıktı.

Aslıhan Gürbüz (Merve): 1983 doğumlu oyuncu Çanakkale’de dünyaya gelmiştir. Üniversite son sınıfta geçirdiği trafik kazasısebebiyle beş ay boyunca yatalak oldu. Bir Bulut Olsam dizisiyle kendini gösterdi.

Bade İşçil (Pelin): 1983 doğumlu oyuncu İstanbul’da dünyaya geldi. Ailesi Bulgaristan ve Romanya göçmenidir. Mahsun Kırmızıgül ile yaşadığı ilişki ile tanındı. Gülpare dizisi rol aldığı ilk dizidir.

Tülin Özen (Arzu): 1980 doğumlu oyuncu İskenderun’da dünyaya geldi. Üniversite okurken devlet tiyatrosunda rol aldı. İlk olarak Meleğin Düşüşü adlı filmde oynadı.

Mert Fırat (Serhan): 1981 doğumlu oyuncu Ankara’da dünyaya geldi. Çok yönlü bir kişiliğe sahiptir. Bizim Evin Halleri dizisinde kendini gösterdi.

Selim Bayraktar (Edip): 1975 doğumlu oyuncu Irak, Kerkük'te dünyaya gelmiştir. Saddam Hüseyin tarafından asker olarak seçilince ailesi onu Türkiye’ye kaçırdı. Muhteşem Yüzyıl adlı dizide rol almıştır.

Ferit Aktuğ (Taylan): 1978 doğumlu oyuncu Adana’da dünyaya gelmiştir. Kariyerinin ilk dizisi Koçum Benim adlı dizidir.

Haberin Devamı

Yıldıray Şahinler (Mehmet): 1968 doğumlu oyuncu İstanbul’da doğmuştur. 1999 yılında Gemide filmi ile ekran hayatına başlamıştır.

Yazarlar