Editörün Seçtikleri Ultimate Ears Wonderboom Freestyle ile müziği serbest bırak

Ultimate Ears Wonderboom Freestyle ile müziği serbest bırak

13.02.2018 - 12:16 | Son Güncellenme:

En son trendlerden ilham alan yeni koleksiyon, mükemmel ses kalitesi ve cesur tasarımlarıyla adeta süper kablosuz hoparlörlere dönüşüyor!

Ultimate Ears Wonderboom Freestyle ile müziği serbest bırak

Kablosuz, darbelere dayanıklı, taşınabilir ve su geçirmez özellikleriyle öne çıkan Ultimate Ears hoparlör ailesi, yüksek sesi ve cesur tasarımlarıyla dikkat çeken Ultimate Ears WONDERBOOM Freestyle Koleksiyonu’yla genişlemeye devam ediyor.

Haberin Devamı

Küçük boyutu ve şaşırtıcı ses kalitesiyle müzik tutkunlarının gözdesi olan hoparlör, Conrete, Avacado, Patches, Raspberry ve Unicorn ismindeki 5 farklı tasarımıyla her tarza hitap ediyor. Müzikle modayı buluşturan WONDERBOOM Freestyle Koleksiyonu, ilhamını dünyadaki müzik ve moda trendlerinden alıyor. Moda öncüsü renklerin dahil olduğu koleksiyon, herkese tarzını yansıtma özgürlüğü tanıyor.

Tasarımında kentsel dokudan, renk sıçramalarından ve gölgeden esinlenilen Concrete, her gün normal görünen ama asla basit olmayan tarz sahiplerine hitap ediyor.

Doğanın sadeliğinden ilham alan Avacado, hemen göze çarpmayan ve abartıya kaçmayan tarz sahiplerinin gözdesi olmaya hazırlanıyor.

Kişiliğini yamaları ve rozetleriyle yansıtmak isteyenler için tasarlanan Patches, kot rengi üzerine yapılan kişisel dokunuşlarla dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Renk seçiminde asla korkak davranmayanlara hitap eden Raspberry, canlı ve çekici renk tonuyla fark yaratıyor.

Tatlı renk dağılımıyla Unicorn, sihrin varlığına inananlara hitap ediyor.

Yeni koleksiyonun tamamen kendini ifade etmeyle ilgili olduğunu belirten Ultimate Ears Genel Müdürü Charlotte Johs, “Müzik listenizi kendi tarzınızla şekillendiriyorsunuz peki neden tarzınızı yansıtacak bir hoparlöre sahip olmayasınız? WONDERBOOM Freestyle koleksiyonu size küçük boyutuna rağmen yüksek sesi ve trend tasarımlarıyla tarzınızı yansıtma özgürlüğü sunuyor.” dedi.

Freestyle Koleksiyonu’nun lansmanı kapsamında Ultimate Ears, 18-22 Mart tarihlerinde Fransa Tignes’de gerçekleşecek kayak yarışında, kablosuz taşınabilir hoparlörleriyle parkurda yerini alarak tura resmi isim sponsoru olacak. Dünya Kupası Final etkinliğinde, Kristal Küre’yi kazanmak için büyük yıldızlar hünerlerini sergileyecek. Ultimate Ears bu sponsorluğuyla, serbest kayağın özgün, sanatsal ve atletik bir ifade biçimi olduğunu, bu cesur ve büyüleyici tutkuyu paylaştığını vurgulamayı amaçlıyor.

Teknolojiyi tasarımla birleştiren yapısı, 360 derece yayılan sesi ve bas dengesiyle ödüllü WONDERBOOM hoparlör ailesi, Freestyle Koleksiyonu’yla büyüyor. IPX7 sertifikalı su geçirmez WONDERBOOM, 30 dakika boyunca suyun içinde batmadan kalabiliyor ve 1,5 metreye kadar olan düşmelerden etkilenmiyor. 10 saate varan uzun pil ömrü, 30 metreye ulaşan Bluetooth kullanım alanıyla dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Tepesinde yer alan elastik bandıyla istenilen yere bağlanabilen ürün, duşta, plajda, müzik festivallerinde veya havuz partilerinde müzik keyfinin her an sürmesini sağlıyor. Üzerinde bulunan Ultimate Ears tuşuyla açma/kapama, şarkı atlatma/durdurma özelliğine sahip ürün, özel uygulaması sayesinde ikinci bir WONDERBOOM hoparlöre kolayca bağlanabiliyor.

Nisan ayı itibarıyla raflarda yerini alacak WONDERBOOM’un tavsiye edilen satış fiyatı KDV dahil 499 TL olacak.

Yazarlar