Cadde Ünlülerin güzellik sırları

Ünlülerin güzellik sırları

05.07.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ünlü isimlere bakım ve güzellik sırlarını sorduk. Kimi mucizevi kremini, kimi gençlik iksirini açıkladı. Kimiyse “Gözlerin sevgiyle bakıyorsa, yüzün içten gülümsüyorsa güzelsin” dedi

Ünlülerin güzellik sırları

YASEMİN ÖZİLHAN:

Haberin Devamı

Spor, enerji ve mutluluk veriyor
Güzellik kalıcı, gençlik devredilendir. İnsanın her yaşının ayrı bir güzelliği var.
Genetik olarak zayıf biriyim, çok özel bir formülüm yok. Aldığım gıdaya dikkat ediyorum. Protein ve sebze ağırlıklı besleniyorum. Kendimi şiş hissettiğim anlarda bitki çayları içiyorum.
Düzenli olarak spor yapmayı seviyorum. Sağlık, enerji, mutluluk, esneklik ve kuvvet sağlıyor. Bu kadar pozitif yanları olan bir aktiviteyi herkesin düzenli yapmasını dilerim. Tercihim bu aralar crossfit ve boks.
Bakım sırrım, her şeyden önce az veya hiç makyaj. Sade bir makyaj, cildinizin gün boyu nefes
almasını sağlar.
İPEK TUZCUOĞLU:
Her gün hurma yerim
Güzel olmak ve genç kalabilmek her kadının içselleşmiş arzusudur. Günümüzde genç görünmek için estetik mucizeler, özel diyetler gibi bir dolu algı yaratılmaya çalışılıyor. Oysa güzellikte doğallık ve hijyen önemlidir.
Uzun süredir spor yapamıyorum. Ama bol su içerim. Ceviz, badem, fındık ve özellikle günde 5 - 6 adet hurma yerim. Her yemeğim zeytinyağlıdır.
2000 yılından bu yana doğal peeling yaptırıyorum. Gençlik iksirimi soranlarla mutlaka bu bilgiyi paylaşırım. Onun dışında yüzüme hiç dokundurtmam.
ÖZGE UZUN:
Çocuktan sonra dikkat etmeye başladım
Gözlerin sevgiyle bakıyorsa, yüzün içten gülümsüyorsa güzelsin bu hayatta. Genç ve bakımlı olmaksa kişinin kendi elinde.
İkinci çocuğumu doğurduktan sonra kendime daha çok dikkat etmeye başladım. Sağlıklı beslenmeyi öğrendim. Haftada en az üç gün crossfit yapıp koşuyorum. Metabolizmamı tanıdığım için de ona göre besleniyorum. Ama özel bitki çaylarım ve yeşil kahve olmazsa olmazım.
İşim olmadığı zamanlar hiç makyaj yapmam. Düzenli cilt bakımı yaptırıyorum.
YELİZ ŞAR:
Protein ağırlıklı besleniyorum
Herkesin güzelliğe bakış açısı farklıdır. Bence akıllı ve donanımlı bir kadın olmak çok önemli. Yani bir kadının dışı güzel içi bomboş olmamalı.
Çok çalıştığım için düzenli spor yapamıyorum. Protein ağırlıklı besleniyorum.
İşimiz gereği çok fazla makyaj yapıyoruz. Cilt temizliği çok önemli. Her gün iyice yıkayıp tonik ve nemlendirici kullanıyorum. Haftada bir kil maskesi, nem maskesi ve peeling yapıyorum.
ESRA EROL:
Yüzüme pişik kremi sürerim
Cilt bakımı konusunda takıntılıyım. Düzenli olarak bakım yaptırıyorum. Bir de arada düşük dozlarda hafif soydurmalar yaptırıyorum. Her akşam yatmadan önce gözlerimin altına Bepanthen krem sürerim. Benim mucize kremim ise pişik kremi, haftada 2 - 3 gün cildime sürüyorum.
Düzenli spor yapıyorum ama zayıflamak için değil. Bedenen rahatlamak, kendimi iyi hissetmek ve kendime yatırım yapmak için.
AYŞE TOLGA:
Gıda takviyeleri alıyorum
Benim için güzellik; tüketilmeyen, artan, baktığında sana iyi hissettiren şeylerdir. Güzellik insanın içinden yansır.
Düzenli spor yapıyorum. Ancak bilindiği gibi aşırı spor yaşlanmayı hızlandırır. Vücudun ihtiyacı olan besleyici öğelerle de beslenmek, bol su içmek vitamin ve minerallerce zengin gıda takviyelerini almak önemli. Kendi markamın aromaterapi ürünlerinin anti aging yüz serumu, üzüm çekirdeği, argan çuha çiçeği gibi mucize yağları serum olarak kullanıyorum.
SELEN SEYVEN:
Kayısı yağını eksik etmem
Düzenli spor yapıp, sağlıklı beslenerek hem genç, hem de güzel hissediyorum. Gün içinde hindistan cevizi ve yer elması tüketerek hem tatlı ihtiyacımı karşılıyorum, hem de vücudumun yakacağı enerjiyi direkt veriyorum. Sabah ve akşamları mutlaka detoks çayımı içerim.
Bitkisel renk dengeleyici ürünler kullanıyorum.
Yüzüme olabildiğince az makyaj yaparak ve bitkisel yağlar kullanarak cildimin nefes almasına dikkat ediyorum. Kullandığım kayısı yağının hem gençleştirici hem de nem dengeliyici özelliği yüzümü diri tutuyor.