Uşak Uşak'tan Sınıra Gönderilen Destekler Mehterle Uğurlandı

Uşak'tan Sınıra Gönderilen Destekler Mehterle Uğurlandı

20.02.2018 - 09:17 | Son Güncellenme:

.

Uşaktan Sınıra Gönderilen Destekler Mehterle Uğurlandı

Uşak Belediyesi ile birlikte birçok sivil toplum kuruluşları sınırda kurulan çadır kentlere gönderilmek üzere hazırlanan yardımlar mehter takımı gösterisiyle uğurlandı.

Uşak Belediyesi ile Uşak Aşçılar ve Pastacılar Derneği (UŞAPADER) tarafından hazırlanan yardımlar mehter takımı eşliğinde Zeytin dalı Harekatı başladıktan sonra sınırda kurulan çadır kentlere ulaştırmak için mehter takımı eşliğinde yola çıktı.
Hazırlıkların tamamlanmasıyla Uşak Aşıklar Mehteran Takımı mehter gösterisinin ardından sınıra uğurlandılar. Törene Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’da katıldı.
Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Türkiye’nin zor zamanlardan geçtiğine ve verilen mücadelelerin önemine değindi. Cahan, “Allah ordumuzu muzaffer eylesin. Vatanımızı, devletimizi, milletimizi her daim birlik ve bütünlük içerisinde kılsın. Bu savaş ülkemizin bekasını belirlemek, kirli planları sona erdirmek için verilmektedir” diye konuştu.

Şu anda Afrin’de cephede ve yurdumuzun çeşitli bölgelerinde nöbet tutan Mehmetçiğin yanlarında olduklarını ifade eden Başkan Cahan, “Uşak Belediyesi olarak nerede bizim üzerimize bir görev düşmüşse orada olduk. Dualarımızı ve selamlarımızı da gönderiyoruz. Tüm Türkiye’de olduğu gibi kalbimiz Afrin’de atıyor. Allah askerimizin yar ve yardımcısı olsun” dedi.
Uşak Belediyesinin önünde düzenlenen mehter gösterisi Uşak halkı tarafından yoğun ilgi gördü.