Uzak Durulması Gereken 6 Jean Trendleri

Zamansız moda, çabasız şıklık, cool bir tarz denildiğinde jean pantolon modellerinin ağır basan etkisini tahmin edersiniz. Kurtarıcı jean artık bizi her an her yere hazırlıklı hale de getiriyor. Bu yüzden her dolapta mutlaka en az bir adet bulunuyor. Tabii ki bunca yükü taşıyan jean modelleri trend durumları ile bazen insana şaşkınlıkta vermiyor değil.

Yırtık, yıpranmış, yamalı, nakışlı, iki renkli, yamuk dikişli ve dahası ile modellerini çoğaltıkça çoğaltıyor. Çoğaltıyor çoğaltmasına ama kimi zaman keşke bu kadar fazla çeşitli olmasa da dedirtiyor insana. Klasik jean modelleri, mom jeanler, boyfriend kesimler, boru ve kısa paçalar malum sokak modasının en fazla tercih edilen modelleri arasına girdi. Tabii ki gelişi güzel kesilmiş gibi duran paça detayları da son dönemin en akıl çelici, dolaba girici ve üstümüze yapışan modellerinden. Yaz mevsimi ile 80'ler modasının o yüksek belli ve geniş kesimli kot pantolonları da yabana atmamak gerekli. Bakın buraya kadar her şey olabildiğince normal ilerliyor. Sonra bir kabus misali önümüze serilen ve asla gerçek olmayacak kadar emin gibi gözüken jean pantolonlar önümüzü kesiyor. Göz yakıyor.

Haberin Devamı

İşte uzak durulması ve göründüğü anda arkaya bakmadan kaçılması gereken yeni sezon jean modelleri:

1- Şortun tamamlanmış hali

İlk bakışta yüksek belli şort modelini andıran ve sonradan paça eklenmiş gibi duran pantolonlar 2017 moda haftası sokak modası durumlarında kendini gösterdi. Umarım bir kez daha karşılaşmayız.

Uzak Durulması Gereken 6 Jean Trendleri

2- Gereksiz dekolte durumları

Yurtık jean trendinden sonra pencere dekolteli kot pantolonları fazla abartılı görünümleri ile sokakları talan etmek için hazır.

Uzak Durulması Gereken 6 Jean Trendleri

3- Paça boyu meselesi

Uzun paçanın kıvrımlı çözümünü abartmak serbets, bu akıma kapılmamak mecburi kılınmalı..

Uzak Durulması Gereken 6 Jean Trendleri

4- Bir tüy eksik kalmıştı galiba

Nakış, işleme, inci boncuk derken tüylenmekte moda olma yolunda. Yolu kesip, konuyu kapatsak bari..

Uzak Durulması Gereken 6 Jean Trendleri

5- İki renkli jean mevzusunu abartmak

Birkaç tonu bir arada, asimetrik dikişli ve kesik paçalı kotların yanında şimdi bu da başımıza geliyor.

Haberin Devamı

Uzak Durulması Gereken 6 Jean Trendleri

6- Kısaltılmış ispanyol paçanın kesici alet etkisi

Yine bir bacak boyu katliamı ile karşı karşıyayız. Kim bacak boyunun uzun olmasından şikayetçi ise önden buyursun.

Uzak Durulması Gereken 6 Jean Trendleri

Hazırsanız daha çok söyleyeceklerim var! Kombin önerileri, trendler ve sokak modası hakkında görüşlerim var. üzerinden ulaşılabilir. Beklerim!