Ekonomi VakıfBank’tan 5 yeni kart

VakıfBank’tan 5 yeni kart

15.11.2018 - 08:30 | Son Güncellenme:

VakıfBank, özel bankacılık kapsamında üst segment müşterileri için yurt dışı seyahatleri ve uçuşlarda birçok avantaj sağlayan ikisi kredi kartı ve üçü bankomat kart olmak üzere beş yeni kartı hizmete sundu.

VakıfBank’tan 5 yeni kart

Vakıfbank tarafından yapılan açıklamaya göre, banka özel bankacılık hizmetlerinden yararlanan üst segment müşterileri için Private, VIP segment müşterileri için Platinum Plus, özel üst segmentte yer alan bireysel müşterileri için de Platinum Bankomat kartlarını çıkardı.

Haberin Devamı

Banka ayrıca, yurt dışı seyahatleri ve uçuşlarda müşterilerine indirim ve avantajlar sağlayan Platinum Plus ve Private adıyla iki yeni kredi kartını hizmete sundu.

VakıfBank Genel Müdür Yardımcısı İlker Yeşil, hizmete sundukları üst segment bankomat kartları ile yapılacak alışverişlerden kart sahiplerinin binde 5’e varan oranlarda Bankomat Para kazanacağını belirtti.

Yeşil, üçüncü çeyrek itibarıyla kredi kartı ile alışveriş ciro pazarının Türkiye’de yüzde 17 büyüdüğünü aktararak, “VakıfBank ise bu alanda yüzde 26 büyüme sağladı” dedi.