Bilecik Vali Büyükakın, Şehit Aileleri Ve Gazilerle Buluştu

Vali Büyükakın, Şehit Aileleri Ve Gazilerle Buluştu

25.05.2018 - 21:23 | Son Güncellenme:

.

Vali Büyükakın, Şehit Aileleri Ve Gazilerle Buluştu

BİLECİK (AA) - Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, Bozüyük ilçesinde şehit aileleri ve gazilerle iftarda bir araya geldi.

Haberin Devamı

Vali Büyükakın, şehitlerin emanetlerine ve gazilere tüm imkanları seferber ederek sahip çıkmanın çabası içinde olduklarını ifade ederek, ay yıldızlı bayrağın ilelebet göklerde dalgalanması için bu topraklarda sonsuza kadar özgür ve huzurlu şekilde yaşamaları için gözlerini kırpmadan canlarını veren yiğitler için ne yapılsa az olduğunu bildiklerini söyledi.

Şehit ve gazilerin vatanın emaneti olduğunu vurgulayan Büyükakın, şöyle konuştu:

"Sahip olduğumuz istiklal ve hürriyet, hiç kuşkusuz bize şehit ve gazilerimizin mirasıdır. Bize vatanımızı, bayrağımızı, istiklalimizi ve hürriyetimizi emanet eden, her anda bizi gözeten tüm şehitlerimize milletçe ödenmesi imkansız şükran borçluyuz. Milletimiz, şehitlerimize ve gazilerine daima saygı göstermiş, sahip çıkmıştır. Bize düşen o mübarek canların, o şehitlerin geride bıraktıklarına sahip çıkabilmek, emanetlerine gereken hürmeti ve hizmeti gösterebilmektir."

Haberin Devamı

Programa, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Tanju Selçuk Yücel, Cumhuriyet Başsavcısı Cuma Çoban, Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman, İl Jandarma Komutanı Albay Hacı Mehmet İnce, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve Bozüyük Cumhuriyet Başsavcısı Mahmut Bıçakçı katıldı.

Büyükakın, iftar sonrası iki aileyi evinde ziyaret etti.