Gündem Vatanım Sensin 29. yeni bölüm fragmanı nefes kesti!

Vatanım Sensin 29. yeni bölüm fragmanı nefes kesti!

23.05.2017 - 17:49 | Son Güncellenme:

Vatanım Sensin yeni bölümü ile yarın akşam ekrana gelecek. Merakla beklenen Vatanım Sensin dizisi 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecan dolu sahnelerin bir arada yaşandığı Vatanım Sensin'in yeni bölümünde Tevfik bir yol bulup kaçmayı başarır. Azize'yi rehin alarak durumu kontrol etmeye çalışır.

Vatanım Sensin 29. yeni bölüm fragmanı nefes kesti

Vatanım Sensin 29. yeni bölüm fragmanı yayında! Tevfik'in gerçek bir vatan haini olduğunu artık herkes öğrenmiştir. Lakin o durumdan bile Tevfik bir yol bulup kaçmayı başarır. Azize'yi rehin alarak durumu kontrol etmeye çalışır. Cevdet'in gerçek vazifesini de Vasili'ye anlatarak kendisine bu pusuyu kuranlardan intikam alma gayesi içerisine girer. Tevfik tüm yaşananlardan sonra intikam için Azize'yi öldürecek mi? Cevdet'in gerçek vazifesini Vasili öğreniyor mu?

Haberin Devamı

Durumu öğrenen Vasili, silahının namlusunu Cevdet'e doğrultur. Cevdet artık çıkmaz bir sokakta bir çıkış aramaktadır. Vasili, tüm yaptıkları için Cevdet'i cezalandıracak mı?

Vatanım Sensin merakla beklenen yeni bölümüyle 25 Mayıs Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

VATANIM SENSİN 29. BÖLÜM FRAGMANI

VATANIM SENSİN SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Vatanım Sensin 28. son bölümde; Cevdet hakkındaki hakikati öğrenen Azize, zekice hazırlanmış bir plana dahil oluyor!

Vasili, Paradise Lost Operasyonu’nu Cevdet’ten gizlemeye devam eder. Charles ve Vasili’nin ne maksatla iş birliği yaptığını çözmeye çalışan Cevdet, diken üstündedir. Üstelik Yörükler’e yapılan katliam, bu operasyonun sadece küçük bir adımıdır. Büyük bir facia kapıdadır!

Haberin Devamı

Şehir katliam havadisiyle çalkalanırken, suç Kuvva’ya atılır. Cevdet hakikatten bihaber ahaliyi Kuvva-i Milliye’nin safına çekmek için Azize’yi de dahil ettiği zekice bir plan yapar. Azize ve Cevdet bundan böyle mücadeleye omuz omuza devam edecekken Tevfik, kendi sonuna yaklaştığının farkında dahi değildir. Katliam emrini bizzat babasının verdiğini öğrenen Leon ise, Hilal’in canıyla sınanır.