Gündem Vatanım Sensin 35. bölüm fragmanında tüm dengeler değişiyor!

Vatanım Sensin 35. bölüm fragmanında tüm dengeler değişiyor!

23.11.2017 - 09:39 | Son Güncellenme:

Vatanım Sensin 35. bölüm fragmanını yayınladı. Yeni bölümü heyecanla beklenen dizide Hilal'in kaçırılması tüm dengeleri değiştirecek. Azize ve Tevfik karşı karşıya geliyor. Peki Cevdet, Hilal'i kurtarabilecek mi?

Vatanım Sensin 35. bölüm fragmanında tüm dengeler değişiyor

Kanal D ekranının vazgeçilmez dizisi haline gelen Vatanım Sensin, yeni bölümüyle izleyicisini tekrardan ekrana kilitlemeyi başardı. İzleyenler büyük bir merakla Vatanım Sensin 35. bölüm aramaları yapıyor.

Haberin Devamı

VATANIM SENSİN 35. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Vatanım Sensin 35. Bölüm Fragmanı yayında! Dağıstanlı tarafından Hilal'in kaçırılması, tüm dengeleri değiştiriyor! Cevdet, kızı Hilal'i kurtarmayı başarabilecek mi?
Dağıstanlı, vatan haini bildiği General Cevdet'ten intikam almak için kızı Hilal'i kaçırır. Hilal'in ortadan kaybolması herkes için bir karmaşaya sebep olacaktır. Yunan Kumandanı Filippos, Dağıstanlı'nın hareketine daha sert bir şekilde karşılık vermek ister. Hilal'in esir olduğu her gün beş Türk'ün idam edileceğini söyler. Mehmet ve arkadaşları ise bu gaddarlığa göz yummayacaktır. Mehmet ve arkadaşlarının kaçırdığı beş Rum vatandaşı, Filippos'a misilleme olacaktır.

Azize, Tevfik ile yeniden karşılaşır. Hilal'i kurtarmak için ondan yardım ister.

Haberin Devamı

Cevdet, Dağıstanlı ile görüşmeye karar vermiştir. Fakat bu görüşme çok büyük sürprizleri de beraberinde getirecektir.

Vatanım Sensin, heyeacan dolu yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

İşte merakla beklenen sevilen dizi Vatanım Sensin'in 35. bölüm fragmanı...

VATANIM SENSİN 34. BÖLÜMDE NELER ODU?

Filippos'un milli mücadeleye indirdiği darbe, Dağıstanlı ile meclisine davet ettiği diğer efeleri birbirine düşürür. Öte yandan Cevdet'in hayatını kurtaran Azize, üst üste felaketler yaşayan Dağıstanlı tarafından ihanetle suçlanıp kendi canıyla sınanacaktır. Şimdi Cevdet, milli mücadelenin zarar görmemesi için zamanla yarışarak Dağıstanlı ile efeler arasındaki kan davasının ardındaki gerçeğe ulaşmak zorundadır. Ancak bu sırada hiç beklemediği bir tehlike evlendirme kararı verdiği kızlarına doğru yaklaşmaktadır.