Gündem Vatanım Sensin yeni sezon tarihi belli oldu! İşte fragman...

Vatanım Sensin yeni sezon tarihi belli oldu! İşte fragman...

22.10.2017 - 15:13 | Son Güncellenme:

Vatanım Sensin dizisinin heyecanla beklenen yeni sezon tarihi açıklandı. Başrollerinde Halit Ergenç, Bergüzar Korel ve Onur Saylak gibi başarılı oyuncuların yer aldığı reyting rekortmeni dizi Vatanım Sensin, 2 Kasım Perşembe akşamı izleyiciyle buluşacak. İşte Vatanım Sensin'in heyecanlı sahneler içeren yeni sezon fragmanı...

Vatanım Sensin yeni sezon tarihi belli oldu İşte fragman...

Vatanım Sensin dizisinin yeni sezonu için heyecan dorukta... Uzun zamandır açıklanması beklenen Vatanım Sensin yeni sezon tarihi izleyicileri sevindirdi. Yepyeni ve heyecanlı olaylarıyla Vatanım Sensin 2 Kasım Perşembe itibariyle Kanal D ekranlarında olacak.

Haberin Devamı

VATANIM SENSİN YENİ SEZON FRAGMANI

Ufuk Bayraktar’ın (Dağıstanlı) ardından geçtiğimiz yıl ‘Yen’ adlı tiyatro oyunuyla Afife Jale Tiyatro Ödülleri’ne aday olan ve son olarak ‘Babam’ filminde izlediğimiz Berker Güven dizide Yunan Teğmen Aleksi rolünü canlandıracak. Son olarak ‘İçerde’de konuk oyuncu olarak rol alan Levent Can ise Vatanım Sensin’de Filipos karakteriyle ekranlara dönecek.

Geçen sezon dizide Cevdet’in oğlu Ali Kemal rolünü canlandıran Kubilay Aka ise yeni sezonda rol almayacak. Kubilay Aka, Ay Yapım’ın yeni dizisi Çukur’da oynayacak.
Öte yandan geçtiğimiz sezonun ortasında kadroya Lucy karakteriyle dahil olan güzel oyuncu Saadet Işıl Aksoy da yeni sezonda rol almayacak.

VATANIM SENSİN SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

Haberin Devamı

Vatanım Sensin 31. Bölümde babası Yunan Kumandanı Vasili'nin, gözleri önünde infaz edilecek olmasına karşı Leon ne yapacak?

Vasili’yi suçüstü yakalatan Cevdet, taarruzu kısa bir süreliğine geciktirmeyi başarır. Cevdet, zayiat olmadan zafer kazanılmayacağını söyler ve büyük bir karar verir. Yunan olduğunu öğrenen Ali Kemal, derin bir uçurumun kıyısında dolanır.

Biri yıllarca oğlundan, diğeri ise kocasından ayrı düşmüş ve nihayetinde İzmir’i terk etmek zorunda kalan iki acılı kadın; Veronika ve Azize… Bir yol ayrımında sevdiklerine kavuşmayı bekler. İkisi de umduğundan başka bir şeyle karşılaşacaktır bu dönemeçte.