Cadde Venedik’ten şantiyeye

Venedik’ten şantiyeye

19.05.2017 - 14:43 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz günlerde eşi Dikran Masis'le Venedik’te tatile çıkan sosyetik mimar Yasemin Masis, dönüşte soluğu inşaat şantiyesinde aldı.

Venedik’ten şantiyeye

İş adamı Dikran Masis'in eşi Yasemin Masis, "Çocuk da yaparım kariyer de" sözünün hakkını verdi. Kendisinden 35 yaş büyük iş adamıyla 2009 yılında dünyaevine giren sosyetik mimar, oğlu Theo'yu geçtiğimiz yıl kucağına almıştı. Anne olduktan sonra işlerine tüm hızıyla devam eden Yasemin Hanım, öyle ki minik oğlunu da zaman zaman ofisine götürdü. Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; iş yaşamındaki her gününü dolu dolu geçiren ünlü mimar, Eskidji Çarşı İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkanı eşi Dikran Masis'le geçtiğimiz hafta çıktığı Venedik tatilinin ardından soluğu Adana'daki şantiyede aldı. Venedik Bienali'nde eşiyle romantik anlar yaşayan Masis, tatil dönüşü işlerinin başına koyuldu.

Haberin Devamı

BAŞINDA BARETLE İŞBAŞI

Adana'daki Seyhan Park Residence projesinde iç mimar olarak görev alan Yasemin Masis, şantiyede hummalı bir şekilde çalışmaya başladı. 3 binanın bulunduğu projenin mimarı olan Masis, her bir dairenin dekorasyonu için şu sıralar hummalı bir şekilde çalışıyor. İşçilerle birlikte sabahın erken saatlerinde şantiyeye giden sosyetik mimar, çalışmalarını geç saatlere dek sürdürüyor.

Hem tatilden hem de şantiyeden fotoğraflarını takipçileriyle paylaşan Masis'e "Hızına yetişmek imkansız. Bir gün İtalya'dasın, diğer gün Adana'da" şeklinde yorumlar geldi.