Gündem Venüs'ün aşkınız üzerindeki etkisi!

Venüs'ün aşkınız üzerindeki etkisi!

22.04.2018 - 18:05 | Son Güncellenme:

Burçlar yaşamımızı ne derece etkilemektedir? Ruh halimizi, iş ve aşk hayatımızı ne derece etkisine almaktadır? Bu gibi sorulara burç yorumcuları tarafından belli özelliklere göre yanıtlar verilmektedir. Uzmanların son zamanlarda dikkat çektiği bir diğer konu ise Venüs gezegenin burçlar üzerindeki etkisi olmaktadır. Burçları etkisi altına alan gezegenler burcumuz ile ilgili doğru orantılı olarak da bizleri etkisi altına almaktadırlar. Burçları etkisi altına alan sadece Güneş burcu değildir.

Venüsün aşkınız üzerindeki etkisi

Aşk ve burçlar

Haberin Devamı

Bir diğer açıdan bakıldığında ise aşk hayatımızı etkisi altına alan Venüs ve Mars gezegeni son derece önemli rol oynamaktadır. Ancak son zamanlarda Venüs gezegeninin aşk hayatımızda son derece etkili olduğu belirtilmektedir. Venüs dişiliği, duyguyu, çekiciliği ve sonsuz aşkı simgelemekte olduğu için burçlar üzerinde etkisi son derece önem taşımaktadır. Venüs gezegeninde olan burçlar genel anlamda keyfine düşkündürler. Bu burçları dengeleyen bir diğer gezegen ise Satürn’dür. Satürn gezegeninin etkisinde olan burçlar bu süreçlerde tam anlamı ile bir denge yolunu seçmektedirler.

Venüs Gezegeni Ve Aşk Hayatınız

Venüs gezegeni romantik ilişkilerinizde son derece önem taşımaktadır. Venüs gezegeni genel anlamda aşk, keyif ve sadakat ile ilgili taraflarımızın ortaya çıkmasında etken rol oynamaktadır. Özellikle aşk ilişkilerimizde çalkantı yaşamamak için Venüs etkilerini dikkate almak önem taşımaktadır. Bu sürece göre ilişkilerinizi şekillendirmeniz hem romantizm açısından hem de aşk hayatınızın dengeli bir dönem yaşaması açısından son derece önem taşımaktadır.

Haberin Devamı

Venüs gezegeni ilişkilerinizi hem olumlu yönde hem de olumsuz yönde son derece etkileyen bir gezegendir. Bu nedenle burcunuz Venüs gezegenine girdiğinde bunu takip etmeniz önemlidir. Bu süreçte bambaşka duygular içerisinde olmanız sizi aşk ilişkileri bakımından farklı etkileyebilmektedir. Özellikle hassas dönemlerde burçlar çoğunlukla etkisinde olduğu gezegenin karakteristik özelliklerini sergilemektedirler.

Hayatta nelerden mutlu olduğunuzu bilmek için Venüs burcunuza dikkat etmeniz önem taşımaktadır. Venüs burcu sizi duygusal anlamda ve aşk ilişkinize hız kazandırmak anlamında yoğun bir şekilde yönlendiren etkilere sahiptir. En hassas zamanlarda aşk ilişkileriniz ile ilgili bilgileri Venüs burcunuzdan dikkatlice takip etmeniz ve buna göre şekillendirmeniz size artı değer kazandıracaktır.