Gündem VGM yükseköğrenim burs sonuçları açıklandı mı? (Vakıflar Genel Müdürlüğü)

VGM yükseköğrenim burs sonuçları açıklandı mı? (Vakıflar Genel Müdürlüğü)

19.12.2018 - 14:31 | Son Güncellenme:

Vakıflar Genel Müdürlüğü burs sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden açıklama yapıldı mı? Yapılan son dakika açıklamasına göre değerlendirme işlemleri devam ediyor.

VGM yükseköğrenim burs sonuçları açıklandı mı (Vakıflar Genel Müdürlüğü)

Üniversite öğrencileri, 2018-2019 öğretim dönemi için yaptıkları burs başvurularının sonuçları için merakla gelecek haberi beklerken VGM'den açıklama geldi.

Haberin Devamı

BURS BAŞVURULARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

VGM, "Ortaöğrenim burs başvuru değerlendirme işlemleri tamamlanmış olup yükseköğrenim burs başvurularının değerlendirme işlemleri devam etmektedir" derken, yükseköğrenim burs başvuru sonuçları için duyuruların internet siteleri üzerinden yapılacağını duyurdu.

BURS KAZANAN ÖĞRENCİLER NE YAPMALI?

Burs almaya hak kazanan öğrencilere bursları okullarının bulunduğu ilin bağlı olduğu Vakıflar Bölge Müdürlüğünce ödenir. Burs almaya hak kazanan öğrenciler ilgili Vakıflar Böle Müdürlüğüne gerekli evraklar ile öğrenci adına açılmış banka hesap numaralarını belirtir dekontları iletmelidirler. Öğrenci adına açılacak hesap öğrenci için uygun bir Vakıfbank Şubesinden açılmalıdır. Eğer bulunulan yerde Vakıfbank Şubesi yoksa Ziraat Bankası şubelerinden de hesap açılabilir. Vakıflar Genel Müdürlüğüne bağlı 25 Vakıflar Bölge Müdürlüğünün iletişim bilgilerine www.vgm.gov.tr adresinden erişilebilir.