Vitrin 2022 yılına Başarı ve Kariyer Ödülleri ile veda ediyoruz

2022 yılına Başarı ve Kariyer Ödülleri ile veda ediyoruz

02.12.2022 - 16:23 | Son Güncellenme:

Bordo Plastik Ana Sponsorluğu’nda Ratel Medya ve Luna Medya organizatörlüğünde 13 Aralık’ta düzenlenecek '2022 Başarı ve Kariyer Ödülleri’nde iş, sanat ve medya dünyasının başarılı isimleri ödüllerine kavuşuyor.

2022 yılına Başarı ve Kariyer Ödülleri ile veda ediyoruz

Bordo Plastik’in Ana Sponsorluğu’nu yaptığı, Ratel Medya Kurucu Ortakları Soner Zorluoğlu ve Hakan Başak ile Luna Medya Ajans Başkanı Veysel Uluyer organizatörlüğünde 2022 Başarı ve Kariyer Ödülleri ile 2022 yılına muhteşem bir gala ile veda ediliyor.

Haberin Devamı

İş, sanat, medya ve cemiyet dünyasının başarılı isimleri bu özel gecede bir araya gelecek.

Türkiye ekonomisine katkıda bulunan, istihdam sağlayan ve uluslararası faaliyetlerde bulunan markalar ile sanat ve medya dünyasının başarılı isimleri mankenliğinin yanında sunuculukta da başarısını kanıtlayan Özge Ulusoy ve başarılı oyuncu, sunucu Murat Serezli’nin elinden ödüllerini alacak.

2022 yılına muhteşem bir geceyle veda ederken ödül alan isimler başarılı sunucu Ezgi Aşık ile yapacakları kırmızı halı röportajlarıyla başarıları, kariyerleri, gelecek plan ve projelerini anlatacak.

Başarı ve kariyer etkinlileri kapsamında düzenlenen 2022 Başarı ve Kariyer Ödülleri 13 Aralık’ta DoubleTree By Hilton İstanbul’da gerçekleşecek.

Haberin Devamı

2022 yılına Başarı ve Kariyer Ödülleri ile veda ediyoruz

Hakan Başak, Veysel Uluyer, Soner Zorluoğlu