Vitrin Şık ve pratik perdeler

Şık ve pratik perdeler

26.09.1998 - 00:00 | Son Güncellenme:

Şık ve pratik perdeler

Şık ve pratik perdeler
26 Eylül 1998
Füsun YAVAŞOĞULLARI

Boş bir eve girdiğimizde ilk yaptığımız iş, pencereleri bir şekilde örtmektir. Pencerelerin giysisi perdeler bir evin en vazgeçilmez detaylarının başında gelir. Özel yaşantımızı gizler, keskin ışığı engeller belki biraz da soğuğu önler. Yani işlevseldir. Aynı zamanda dekoratif niteliklidir. Mekanı tammalayıcı bir etkisi vardır. Eğer içinde yaşamaktan hoşlanabileceğiniz bir ortam yaratmak istiyor, bunun için uğraşıyorsak eşyalarla perdeler arasındaki uyuma dikkat etmeliyiz. Ancak perde seçimi zor bir iş. Önümüzdeki seçenekler o kadar çok ki, bir tarafa varmak kolay değil. Maliyeti ise oldukça yüklü.
Bugünlerde başınızda böyle bir dert varsa ve klasik perdeler dışında farklı alternatifler arıyorsanız stor ve jaluziler üzerinde biraz düşünmelisiniz. Değişik malzemelerden üretilen bu perdeler yer aldıkları mekanı olduğundan çok daha geniş göstermeleri, az yer kaplamaları ve pratik oluşlarından dolayı gitgide daha çok beğeniliyor. Hafif, şık ve şeffaf görünümleriyle bu perdeler sizin de ilginizi çektiyse, gelin kendinize ve evinize bir ayrıcalık tanıyın. Piyasa fiyatlarına oranla yüzde 40 daha ucuza satış yapan Arme - Onur Dekorasyon'a uğrayıp ürünlerine göz atın.
Örneğin metrekaresini 90 - 110 dolar arasında bulabileceğiniz ahşap jaluziler burada metrekaresi 38 dolardan satılıyor. Endonezya'da yetişen bir ağaçtan koyuya uzanan birkaç değişik renkte seçenekleri var. Dayanıklılık ve kalite testinden geçirilerek müşterilere sunulan PVC'den imal edilen jaluzilerde renk yelpazesi çok geniş. Parlak, metalik ve pastel renkler metrekaresi 9 milyon.
Kolay temizlenebilen, deformasyona karşı ömür boyu garantili PVC dikey perdelerle, çamaşır makinesinde yıkanabilir kumaş dikey perdeler... Işığa karşı ayarlanabilir şık ve estetik görünümleriyle sadece metrekaresi 9 dolar. Ekonomik, pratik, yaylı ya da zincirli mekanizma seçenekleriyle bulundukları mekana farklılık katar storlar. Metrekaresi 1.5 milyon lira. Özel stor sinekliklerin metrekaresi 6 milyon 800 bin lira. Krep kumaşlardan üretilen, cumbalar, dairesel, köşeli ve kemerli pencereler için de uygun bir çözüm olabilen katlamalı ve plise storlar. Tente ve garaj kapıları, duş kabinleri, akordeon kapılar, PVC yer döşemeleri, adedi 2 dolar olan cam tuğlalar, duvardan duvara halılar...
Bu mağaza uyguladığı fiyat politikası, ürünlerinin kalite ve çeşitliliği ve satış sonrası verdiği hizmetlerle alışverişinizden kesinlikle karlı çıkacağınız, görülmeye ve bilinmeye değer bir yer.

Arme
Onur Dekorasyon
Barboros Bulvarı
No: 63, Beşiktaş
Tel: 0212 - 227 36 00