Gündem En güzel ve anlamlı Anneler Günü mesajları!

En güzel ve anlamlı Anneler Günü mesajları!

11.05.2019 - 22:05 | Son Güncellenme:

Anneler Günü geldi çattı. Her sene Mayıs ayının ikinci pazar günü kutlanan Anneler Günü çocuklarının anneleri ile bir araya gelmelerine ve onları mutlu etmelerine vesile oluyor. Kimileri ise uzakta olduğu için annelerini ancak telefon ederek ya da mesajlar atarak kutlayabiliyor. İşte Anneler Günü kutlamaları için en güzel mesajlalar...

En güzel ve anlamlı Anneler Günü mesajları

Mayıs ayının gelmesi ile birlikte Anneler Günü için de heyecan başlamıştı. 2019 yılı Anneler Günü yarın yani 12 Mayıs'ta kutlanacak. İşte Anneler Günü'nde annenizi kutlamak ve ona onu ne kadar sevdiğinizi anlatmak için faydalanabileceğiniz en güzel ve anlamı Anneler Günü mesajları...

Haberin Devamı

ANNELER GÜNÜ MESAJLARI

Gücüme güç, umuduma umut katan annem. Seni çok ama çok seviyorum. Anneler günün kutlu olsun!

Sabırlısın, sıcaksın, şefkatlisin, koruyucumsun, bağışlayansın.. Annemsin. Seni çok seviyorum.

Biraz şans, biraz sevgi ve sabır, birer parça zaman, başarı ve memnuniyeti de eklersek malzemelere, hepsini karıştırıp senin için uzun ve dileklerinin gerçekleştiği bir “hayat pastası” yapabiliriz sanırım… Anneler günün kutlu olsun canım annem!

Benim bitanecik tatlı annem, senin çocuğun olduğum için her zaman gurur duydum. Ellerinden öperim.

Anneciğim, bir günümde değil her günümdesin. Annem olman dünyadaki en büyük sansım, iyi ki varsın. Seni çok seviyorum annem.

Bütün acılar üstüme yağınca sen bana açılan şemsiyesin annem Seni çok seviyorum.

Haberin Devamı

Fedakârlık, sevgi, sabır ve güzellik ne demek tarif et derlerse; annem derdim canım annem seni bir gün değil her gün çok seviyorum. Anneler günün kutlu olsun.