Gündem Volkan Çetinkaya kimdir?

Volkan Çetinkaya kimdir?

25.04.2017 - 18:09 | Son Güncellenme:

Volkan Çetinkaya isimli Survivor yarışmacısı Gönüllüler takımında yer alarak bulunduğu takıma katkıda bulunup yarışmayı birinci tamamlamayı hedeflemektedir. Yarışmalarda göstermiş olduğu performans neticesinde dikkat çeken Volkan Çetinkaya ada hayatındaki yaşamı ve kariyeri merak ediliyor. Peki Volkan Çetinkaya kimdir?

Volkan Çetinkaya kimdir

Volkan Çetinkaya, Survivor'daki tavırları ile kısa zamanda tüm izleyici kitlelerinin sevgisini kazanmayı başardı. Survivor'ın sevilen yarışmacısı Volkan Çetinkaya katılım gösterdiği 2017 oyundan sadece 105 galibiyeti var. Oyunlardaki başarılı performanslarıyle dikkat çeken Volkan Çetinkaya hakkında merak edilenleri bu haberimizde sizler için derledik.

Haberin Devamı

VOLKAN ÇETİNKAYA KİMDİR?

1983 yılında Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde dünyaya gelen Volkan Çetinkaya Survivor Gönüllüler Takımında yer alıyor. Beden eğitimi öğretmeni olan Volkan Çetinkaya, ayrıca TSK Ordu Milli takım sporcusu. Eski TSK personeli olan Çetinkaya, yüzme ve atletizm antrenörlüğü de yapmaktadır. Gönüllüler yarışmacısı Volkan Çetinkaya, sporcu kimliğiyle ön plana çıkıyor.

Survivor 2017 Gönüllüler yarışmacısı Volkan Çetinkaya'nın sporcu bir kimliğinin olduğu ve vücut sporlarıyla uğraştığı öğrenildi.

TSK içerisindeki disiplin ve sporculuk geçmişiyle takım içerisinde dikkat çeken isimlerden birisi olan Volkan Çetinkaya için yarışmanın İnternet sitesi üzerinde yer alan profil sayfasında, "Türk askeri her zaman başarılı olmuştur. bunu sen kanıtlayıp şampiyon olacaksın", "Başarılar Şampiyon Olacaksın" gibi yorumlar yer almaktadır.

Haberin Devamı

Volkan Çetinkaya, Survivor 2017 tanıtımında "Bu yarışmayı kazanacağım başka yolu yok" sözüyle iddialı bir vurgu yapmış...