Kültür Sanat Volkan Yırtıcı'dan yeni klip

Volkan Yırtıcı'dan yeni klip

07.05.2018 - 12:45 | Son Güncellenme:

Ankara'dan çıkıp Türk rock müziğinde ciddi başarılar elde etmiş pek çok grubun prodüktörlüğünü üstlenen Volkan Yırtıcı, son albüm şarkılarından  “Eleklerden Geçtim” ile müzikseverlerle buluşuyor.

Volkan Yırtıcıdan yeni klip

TNK, Zakkum, Nükleer Başlıklı Kız gibi birçok grup ve sanatçının aranjörlüğünü ve prodüktörlüğünü üstlenen Volkan Yırtıcı’ya, bu klibinde usta oyuncu Erkan Can eşlik etti.

Haberin Devamı

Volkan Yırtıcı’ nın “Düşün” adlı albümünün dördüncü klibi olan şarkının ismi Eleklerden Geçtim. Rock müziğin etnik enstrümanlarla da harmanlandığı şarkıda; hayatın zorlukları, ağırlığı ve yalnızlığı işleniyor.

Klip Ankara’ nın tarihi mekanlarında özellikle Ankara kalesi ve civarında, performans görüntüleri ise şehrin dışında terk edilmiş mekanlarda çekildi.

Usta oyuncu Erkan Can, klipte bir oyuncak bebek zanaatkarını canlandırdı.
Çeşit çeşit oyuncak bebekler yapan Erkan Can, bir insanın yalnızlığını ilmek ilmek ördüğü oyuncak bebek ustasını canlandırıyor.

Klip çekimleri Yiğit Küçükkibar yönetmenliğinde 15 kişilik bir prodüksiyon ekibiyle 3 günde tamamlandı.

Bugüne kadar bir çok grubun müzik prodüktörlüğünü ve aranjörlüğünü yapan Volkan Yırtıcı’ nın “Eleklerden Geçtim” şarkısında sözler Berna Güzey Yırtıcı’ ya müzik ve düzenleme ise yine Volka Yırtıcı’ ya ait.

Haberin Devamı

Klipte aynalara yansıyan hüznünü ve yalnızlığını değiştirmeye çalışan bir oyuncak ve kukla ustasının hikayesi anlatılıyor.