Tekirdağ Yağmur Sonrası Açan Güneş Vatandaşları Sokağa Döktü

Yağmur Sonrası Açan Güneş Vatandaşları Sokağa Döktü

10.12.2017 - 15:43 | Son Güncellenme:

.

Yağmur Sonrası Açan Güneş Vatandaşları Sokağa Döktü

Tekirdağ’da sabahın erken saatlerinde etkili olan sağanak yağış öğle saatlerine doğru yerini güneşe bırakınca, Tekirdağlı vatandaşlar sahile ve parklara akın etti.
Tekirdağ’da bu sabah saatlerinde etkili olan yağış vatandaşlara zor anlar yaşattı. Öğle saatlerine doğru Tekirdağ merkez Süleymanpaşa ilçesinde yağışlar yerini güneşe bıraktı. Güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar güneşten faydalanmak için sahilde ve parklarda sevdikleriyle birlikte vakit geçirdi. Güneşli ve sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar hafta sonlarında park ve bahçelerde doyasıya eğlenip kış ortasında güneşlenmenin keyfini yaşadı.

“Geziyoruz şu anda hava da gayet güzel”
Tekirdağ’da vatanı görevini yapan Eyyüp Can Altun, haftalık izinlerinin güneşli havaya denk gelmesinden mutluluk duyduğunu dile getirerek, “Havalar şu anda çok güzel, güneş çıktı. İnsanlar dışarıya çıkmaya başladı. Askerim burada, burayı çok beğendim. Baya güzel bir memleket, sahili var, insanları hoşgörülü. Arkadaşlarımla birlikte bugün izne çıktık. Geziyoruz şu anda hava da gayet güzel, dolaşıyoruz. Bir şeyler içip daha sonra askeriyeye geçeceğiz” dedi.
Yağmur sonrası güneşli havanın tadını çıkaran vatandaşların bu durumdan oldukça memnun oldukları görüldü.