A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
Sokak arası lezzetlerin peşinde
Yemek yazarları ve şeflerin rehberliğinde İstanbul, Ankara ve İzmir’deki mahalle mekanlarının peşinde bir tura çıkıyoruz.
Erbaa yaprağının ilçeye katkısı yıllık 90 milyon TL
Tokat'ın Erbaa ilçesinde üretimi yapılan ‘Erbaa narince bağ yaprağı’ ilçe ekonomisine yılda 90 milyon TL’lik katkı sağlıyor. Coğrafi işaretli yaprak Avrupa ülkelerine ihraç ediliyor.
Günün iftar menüsü: 14. gün
İftara ne hazırlayacağım diye düşünüyorsanız, günün iftar menüsüne mutlaka göz atmalısınız. Yayla çorbası, yaprak sarma, avcı kebabı ve magnolia tariflerini Ramazan'ın 14. gününde sizinle paylaştık. İşte 14. gün iftar menüsü...
Bir zamanlar İstanbul’da yılbaşı sofraları
Bugün sekiz gün süren Hanuka bayramı başlıyor, ilk mum yakılıyor, 24 Aralık Salı günü ise Noel Yortusu. Pek yakında yılbaşı geliyor. Kimi cemaatler Noel’i 6 Ocak günü kutlayacak. Hepsi güzel ışıl ışıl sofralar kurmak, geceleri dostların muhabbetiyle aydınlatmak için bir fırsat
Günün iftar menüsü: 19. gün
İftar menüsünün 19. gününde de birbirinden lezzetli ve klişe yemekleri aratmayacak tarifler ile karşınızdayız. Mükemmel lezzete sahip perde pilavı ve zeytinyağlı yaprak sarması ile günü kurtarabilirsiniz. İşte 19. gün iftar menüsü...
Yılbaşı gecesi için birbirinden lezzetli tarifler
Yeni yılı evde karşılayanlar ve sofralarını şenlendirmek isteyenler için birbirinden lezzetli yılbaşı yemeklerini paylaştık. Yeni yıla sevdikleriniz ile bu lezzetlerle girebilirsiniz. İşte yılbaşı gecesi için birbirinden lezzetli tarifler...
Yemek için özel turlarla geliyorlar!
Edirne son yıllarda tava ciğeriyle öne çıksa da Rumeli usulü ciğer sarma, kent mutfağının en leziz yemekleri arasında yer alıyor. İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu, "Kuzu gömleğine sarılarak yapılan, iç pilavlı yemeği yemek için turistler özel turlarla kentimize geliyor" dedi.
Yemek için özel turlarla geliyorlar!
Edirne son yıllarda tava ciğeriyle öne çıksa da Rumeli usulü ciğer sarma, kent mutfağının en leziz yemekleri arasında yer alıyor. İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu, "Kuzu gömleğine sarılarak yapılan, iç pilavlı yemeği yemek için turistler özel turlarla kentimize geliyor" dedi.
Yeni neslin bahar mezeleri
Meyhanelere de bahar geldi, menüler değişti. Müdavimleri gençlerden oluşan Veranda Pera da menüsünü yenileyenlerden. Öne çıkanlar; Girit kabak, levrek seviçe ve kuzu kokoreç
Modern Mey-hane
Rixos Pera’nın terasındaki Park Şamdan dönüştü. Artık orası güzel yemek ve sohbetin yanı sıra eğlencenin de
ön plana çıktığı bir yer: Şamdan Mey-hane
Doktorlar da bu hastalıktan korkuyor
Türk Klinik Mikrobiyoloji ve İnfeksiyon Hastalıkları Derneği (KLİMİK) AİDS Çalışma Grubu Dr. Taner Yıldırmak, AİDS vakalarında titiz olmaları gerektiğini belirterek, “Cerrahi branşlardaki hekimler halen hastalığın kendilerine bulaşmasından çekinmektedir” dedi.
Ustasından yılbaşı hindisi tarifi
Türkiye Aşçılar Federasyonu Başkanı Zeki Açıköz, yılbaşı sofralarının vazgeçilmezi fırında hindi pişirmenin püf noktalarını anlattı.
“BU KENTiN SiMGESi MiMAR SiNAN’DIR!”
3 Hürel grubundan tanıdığımız Haldun Hürel, tam bir İstanbul aşığı. 950 sayfalık kitabı ‘İstanbul’un Ansiklopedik Öyküsü’nde, Güngören’den Nişantaşı’na her semtin hikayesini anlatmış. Hürel, “Halk sadece AVM gezmekle yetinmemeli” diyor
En güzel Ramazan sofraları
etkisi mi? Neyse siyaset beni bir vatandaş olarak ilgilendiriyor ama görevim sizlere siyasetin dışında renkli dünyadan haberler vermek ve içinizi ısıtmak...
Lezzet imparatorluğu
Ottoman Şarki Lezzetleri Lokantası standartlaşmış kebapçılardan çok farklı. Soğuk mezelerden kebaplarına kadar yemeklerinin malzeme kalitesi ve lezzeti çok iyi
Moralimi kuzu pirzola düzeltti
Kanyon'daki Konyalı lokantasının bazı yemekleri beni hayal kırıklığına uğrattı. Sonra kuzu pirzolasıyla kendime geldim. İstanbul'da yediğim en iyi pirzolalardan biriydi