Gündem Bugün kargolar açık mı? Arefe günü kargo şirketleri çalışıyor mu?

Bugün kargolar açık mı? Arefe günü kargo şirketleri çalışıyor mu?

19.08.2018 - 11:18 | Son Güncellenme:

Bugün kargolar açık mı? Arefe günü kargo şirketleri çalışıyor mu? Sorularının yanıtları merak ediliyor ve gündemde çok sık araştırılıyor. Vatandaşlar kargo işlemleri için bayramdan sonrayı mı bekleyecek? İşte ayrıntılar...

Bugün kargolar açık mı Arefe günü kargo şirketleri çalışıyor mu

Bugün kargolar açık mı? Arefe günü kargo şirketleri çalışıyor mu? Sorularının yanıtını haberimizde derledik. İşte kargo işlemlerini yapacak olan binlerce kişiyi yakından ilgilendiren tüm detaylar...

Haberin Devamı

KARGO ŞİRKETLERİNİN BAYRAM TATİLİ DUYURUSU

Yurtiçi Kargo: 20 Ağustos arefe günü, 21-22-23-24 Ağustos Kurban Bayramı süresince ve 25 Ağustos Cumartesi günü de dahil olmak üzere tüm şube ve acentelerimiz kapalı olup; kargo alım ve teslimatlarına 27 Ağustos tarihi itibariyle başlanacaktır.

Aras Kargo: 20 Ağustos Arefe günü, şubelerimiz/acentelerimiz saat 15.00'a kadar hizmet verecek olup, gönderilerinizi saat 13.00'a kadar şubelerimize teslim edebilirsiniz. 21-26 Ağustos tarihleri arasında Kurban Bayramı nedeniyle hizmet veremeyeceğiz.

MNG Kargo: Arife günü, Kurban Bayramı (21-22-23-24 Ağustos) ve 25 Ağustos Cumartesi günü tüm şubelerimiz kapalı olacaktır. 27 Ağustos Pazartesi günü 08.30 itibariyle hizmetimize başlayacağımızı önemle sizlere duyururuz.