Haberin Devamı

Merhabalar, ben Şerif Soğukbulak,
Profesyonel meslek hayatıma 2003 yılında Mühendislik Mimarlık fakültesinden “İnşaat Mühendisi” olarak mezun olduktan hemen sonra “mühendislik” alanında başlamış olmama rağmen ilgi alanım ve yeteneklerim doğrultusunda ileriki yıllarda sıklıkla mimari ve daha spesifik iç mimari projelere yöneldim. Bu yönelimimi profesyonel anlamda desteklemek için Mimari ve İç Mimari proje geliştirme konusunda lisansüstü eğitim aldım. Böylece mimarlık ve mühendislik disiplinlerini harmanlamış olmanın verdiği güven ile meslek hayatıma devam ediyorum.

Bahsettiğim üzere Profesyonel meslek hayatıma yön veren “ilgi alanlarım ve yeteneklerim” belki de aileden gelen bir tutkuydu. Keza babam özellikle klasik mobilyada iddalı yılların usta mobilyacısıdır.Hemen hemen lise yıllarıma kadar her yaz atölyesinde çıraklığını yaparak geçirdim.Sanırım o yıllarda ham materyale hayat veren dokunuşlara şahit olmak tasarım tutkumu beslemiş olmalı.

Bundan böyle bu köşede de sizlerle olacağım. Burada, sizlerin yaşam alanlarını güzelleştiren, keyif katan ipuçlarını ortaya koyacağız

Konsepte bağlı mekan tasarımını, farklı tarzları aynı potada eriten, retro, vintage ya da modern tarz dekorasyon objelerini bir arada kullanarak eklektik bir tarz yaratılması gibi uygulamaların yaratacağı büyüyü paylaşacağız.

Profesyonel hizmet anlayışları, lezzetli mutfakları ve sabahtan akşama hizmet veren hızlı servisleri ile birbirleriyle yarışan yeni tarz cafeleri,tasarım ve dekorasyondaki farklılıklarıyla masaya yatıracağız. Bazen bir Rönesans havası yaratırken, bazen modern disiplinden şaşmayacağız..Otantik bir cafeyi romantik bir mekana dönüştürürken, bazen de zümrüt yeşili bir vaha vadeden mekanların sırlarına ortak olacağız.

Yeni aldığınız bir villayı; bir eve, bir yuvaya dönüştüren bir tasarımcının zihnindeki gücün , hünerli ellere sahip dinamik bir ekiple ortaya çıkışına tanık olurken; size huzur, keyif ve ihtişam yaşatacak mekanlar yaratmak için villaların kişiselleşip, farklılaşarak nasıl içinden çıkmak istemeyeceğiniz keyifli alanlara dönüştüğünü göreceksiniz.

Ofislerinde gün boyu yorulanlara, konfor ve şıklığı bir arada nasıl yorumlayacaklarını, seçkin ve estetik bir tasarım için; konforlu ve ergonomik mobilyaları nasıl kombinleyeceklerini anlatacağım.

Yurtiçi ve yurt dışında gerçekleştirdiğimiz tasarım ve uygulamalardan yola çıkarak Cafe, Ofis ve Villa dekorasyon trendlerini sizlerle paylaşacağım. Lüks modern yapılara yeniden hayat vermeyi sevdiğim kadar, vintage ve klasik dekorasyona da bayılıyorum. Her ne kadar klasiği çok sevsem de lüks villa dekorasyonlarında hem klasik, hem modern, hem de eklektik tarzları bir arada kullanmayı tercih eden biri olarak pek çok tarzı burada sizlerle paylaşmaktan keyif duyacağım.

Ayrıca beni daha yakından takip etmek isterseniz instagram hesabımı oldukça aktif kullanmaktayım.Takipte kalın şimdiden köşeme hoşgeldiniz.

Şerif Soğukbulak

serif@artstyle.com.tr
instagram.com/serifsogukbulak
twitter.com/serifsogukbulak