Salon Yatağa dönüşen televizyon ünitesi

Yatağa dönüşen televizyon ünitesi

06.11.2017 - 14:17 | Son Güncellenme:

Bir televizyon ünitesi bazen sadece bir televizyon ünitesi olmayabilir. Multimo'nun akıllı ve hareketli mobilyaları ile salonunuz misafirleriniz için bir yatak odasına dönüşüyor.

Yatağa dönüşen televizyon ünitesi

Türkiye’nin ilk ve tek hareketli mobilya üreticisi Gaysan’ın 30 yıllık tecrübesi ile tüketiciyle buluşan perakende markası MULTİMO, “Hayata Yer Aç!” sloganı ile küçük yaşam alanlarına fonksiyonellik katıyor, maksimum alan tasarrufu sağlıyor.

Haberin Devamı

Genç odaları, çift kişilik üniteler ve kanepelerin yanı sıra mutfak ve genel alanlar için de fonksiyonelürünler sunan Multimo’nun çift kişilik üniteleri arasında yer alan Double SALOON, misafirlere umduklarından fazlasını sunarak şaşırtıyor.

Bu salon 10 saniyede yatak odasına dönüşüyor

Stüdyove 1+1 dairelere adeta bir oda daha ekleyen Double SALOON, kapalıyken modern vedekoratif bir televizyon ünitesi iken, vitrin kapağının arkasına gizlenmiş dikey çift kişilik yatağın açılmasıile 10 saniyede salonu yatak odasına dönüştürüyor.

Yatağındaykenbile her açıdan televizyon izleme imkanı sunan hareketli mekanizmasının yanı sıra vitrin, kitaplık ve ekstra dolap alanlarıile Double SALOON,tek odalı ve stüdyo dairelerde yaşayanlar içinde oldukça ideal.

Haberin Devamı

Double SALOON ile siz de evinizde keyifle misafirlerinizi ağırlayabilir ya da salonunuzu istediğiniz anda yatak odasına dönüştürebilirsiniz. Sabit bir mobilyanın karşıladığı ihtiyaçtan çok daha fazlasını karşılayan Double SALOON, birkaç farklı mobilyaya duyulan ihtiyacı ortadan kaldırarak maliyetleri azaltıyor, birden çok eşyayı toplama ve temizleme derdinden kurtararak zamanı ‘yaşanabilir daha güzel anlara’ bırakıyor.

Geniş ve modern depolama alanı, hareketli televizyon ünitesi ve istendiğinde gizlenebilen çift kişilik yatağı ile işlevsel ve yaratıcı birçok tasarımı bir arada sunan Multimo Double SALOON’un fiyatı 4230 TL.

Yazarlar