Siyaset Yavaş, hologram mitingi yaptı

Yavaş, hologram mitingi yaptı

25.03.2019 - 01:30 | Son Güncellenme:

Millet İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, hologram miting yaptı.

Yavaş, hologram mitingi yaptı

Kuğulu Park’ta miting için kurulan sahneye yansıtılan hologram ile Ankaralılara seslenen Yavaş, Ankara’yı modern kent haline getirecek projeleri hayata geçireceklerini ancak projeleri ihtiyaç ve aciliyet sırasına göre yapacaklarını söyledi. Ankara’da 17 yıldır hükümetle aynı partiden olan bir yönetimin olduğunu, buna rağmen hiçbir sorunun çözülemediğine dikkat çeken Yavaş, iktidar ile aynı partiden olmamasına karşın Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin önemli işler yaptığını vurguladı. Cumhuriyet’in 100’üncü yılında 100 yeni proje ile Ankaralıların karşısına çıktıklarını ifade eden Yavaş, ulaşımda, turizmde, yeşil bir çevre için yapacakları birçok projenin olduğunu anlattı.

Haberin Devamı

Kendisini izledi

Yavaş, “31 Martta açık farkla kazanacağız. Ama ‘zafer kazandık’ demeyeceğiz. Ankara’nın 5 yıllık verdiği görev olarak göreceğiz” dedi. Hologram mitingin bitiminin ardından Yavaş da Kuğulu Park’a gelerek hologram mitingini bir kez daha izledi.

Yavaş, hologram mitingi yaptı

‘En kıymetli mesai’

Öte yandan “Millet İttifakı Seçim Güvenliği Toplantısı”, Ankara Spor Salonu’nda yapıldı. Eşi Nursen Yavaş ile birlikte katıldığı toplantıda konuşan Mansur Yavaş, “31 Mart sabahı oy verme işleminden itibaren sonuçlar alınıncaya kadar hayatımızın en kıymetli mesaisini yaşayacağız. Seçim Takip Programı ile sonuçları bekleyeceğiz” dedi.