Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

İş dünyasında dostluklarıyla bilinen Ertan Balin, Cahit Keçeci ve Orhan Aşkınoğlu, eşleriyle Hilton Oteli’ndeki bir davete katılmıştı.

Davet müjdesi

Ertan-Aysun Balin, Sevil-Cahit Keçeci, Nural-Orhan Aşkınoğlu

Aşkınoğlu, ayaküstü sohbette yakın arkadaşlarına yaz başında Yakacık’taki çiftliğinde düzenleyeceği etkinliğin müjdesini vermişti.

Davet müjdesi

Ertuğrul-Fatoş Kayacan Hataylı

Şıklık yarışı

Deniz Kuvvetleri eski Komutanı Em. Oramiral Kemal Kayacan ve eşi Feriha Kayacan’ın kızı Fatoş Kayacan Hataylı ile eşi Ertuğrul Hataylı’yla Dolmabahçe Sarayı rıhtımında verilen bir davette karşılaştık. Fatoş Hanım ve Ertuğrul Bey, şıklık yarışının olduğu gecede zarafetleriyle göz doldurdu.

Haberin Devamı

Davet müjdesi

Taçlan-Mutlan Görgün

Rıhtımda kutlama

Cenanizade Mehmed Kadri Paşa’nın torununun torunu Günseli Görgün’ün kızları Mutlan ve Taçlan Görgün, tarihi yalılarında düzenledikleri bir davette arkadaşlarını bir araya getirdi. Yalının rıhtımındaki davet gece geç saatlere kadar eğlenceli bir şekilde sürmüştü.

Davet müjdesi

Mehmet-Nilgün Esinli, Kemal Koç, Deniz-Oktay Malkoç

Renkli geceler

İstanbul’un renkli gece hayatına yön veren mekânlardan biri de Yeniköy Şamdan Sabancı Korusu, namıdiğer Şamsa oluyordu. İşletmeci Kemal Koç, yine eğlenceli organizasyonlarından birinde dostları Nilgün-Mehmet Esinli ve Deniz-Oktay Malkoç çiftlerini ağırlamıştı.

Davet müjdesi

Elçin Gümrükçüoğlu, Muzaffer-Senem Gazioğlu

Komşular defilede

Bir dönem sonbaharın gelişiyle İstanbul’da da moda rüzgârı esmeye başlıyordu. Tasarım dünyasının önde gelen markaları arka arkaya düzenledikleri defilelerle cemiyet ve magazin dünyasının ünlü isimlerini buluşturuyordu. Yine bir etkinlikte Yeniköy’de yalı komşusu Gümrükçüoğlu ve Gazioğlu Aileleri, objektiflerimize poz vermişti.