Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Cemiyet hayatında dostluklarıyla bilinen Birsen Aker ve Semiramis Atakav, uzun bir yaz tatilinin ardından İstanbul’daki bir davette buluştu.

Dostlar buluştu

Semiramis Atakav, Yahya-Birsen Aker, Günhan Atakav

Ayaküstü hasret gideren ikilinin hararetli sohbetine eşleri Yahya Aker ve Günhan Atakav da eşlik ediyordu.

Dostlar buluştu

Kısa tatil

Moda dünyasında adından kısa sürede övgüyle bahsettiren Deniz Berdan, o dönem çalışmalarını Londra’da sürdürüyordu. Tasarımcı, eşi Haluk Bey ve kızı Begüm’le fırsat yaratıp, Bodrum’da birkaç günlüğüne tatil yaptı. Güneş ve denizin tadını çıkaran aile, arkadaşlarıyla da birlikte olmanın keyfini yaşamıştı.

Haberin Devamı

Dostlar buluştu

Baş başa kutlama

Her fırsatta kalabalık arkadaş gruplarıyla görmeye alıştığımız Ören Bayan İplik firmasının sahibi Cemal Caferzade ve eşi Üge Hanım’a, o akşam baş başa rastlamıştık. Garden 74’te evlilik yıl dönümlerini kutlayan çifte, gecenin ilerleyen saatlerinde kızları Hülya da eşlik etti.

Dostlar buluştu

Anne-kız davette

Türkiye’nin en eski okullarından Yükseliş Koleji mezunlarının bir araya geldiği organizasyon o dönem çok konuşulmuştu. Davet öncesinde diş ve yüz bakımlarını yaptıran Halide Tanju Moltay, kızı Azade Balkaner ile geceye katılmıştı.

Dostlar buluştu

Sıtkı Usta ve prensesleri

Kendine özgü çalışmaları ile çini sanatına farklı bir boyut getirip, o dönem ‘UNESCO Yaşayan İnsan Hazinesi’ ödülünü alan Sıtkı Olçar, namıdiğer Sıtkı Usta’yı, kızları Nida ve Kübra ile görüntülemiştik. Oruçoğlu Termal Resort’de bir toplantı sonrası bir araya gelen aile, durum değerlendirmesi yapmıştı.