Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

80’li yıllarda Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Başkanlığı yapan Turgut Atakol ve eşi Cahide Atakol, Çiftehavuzlar’daki Büyük Kulüp’te katıldıkları bir davette yine ilgi odağı olmuştu. Efsane başkan, kendisi gibi sporcu olan dostu Enka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şarık Tara’nın oğlu Sinan Tara ve eşi Nazlı Tara ile karşılaşınca, hatıra fotoğrafı çektirmişlerdi.

Günün hatırası...

Göz kamaştırıyordu

Boyuna yaklaşan iki kızı, oğlu ve eşi Ekrem Dürüst ile mutlu bir yaşam süren Gül Dürüst, katıldığı bir davette tüm gözler üzerindeydi... Gül Hanım, tek omuzu açıkta bırakan uzun kıyafeti, özenle taranmış saçları ve aksesuarlarıyla her zaman olduğu gibi abartıdan uzak, sade ama göz kamaştıran bir şıklık sergilemişti.

Haberin Devamı

Günün hatırası...

Dost sohbeti

Türk sinemasının efsane iki ismi Ayhan Işık ve Ekrem Bora’nın eşleri Gülşen Işık ile Gül Bora, aralarından su sızmayan dostlardı... İkili, Dormen Tiyatrosu’ndaki bir galada ayaküstü sohbet ederken, objektiflerimize yansımıştı.

Günün hatırası...

Hoş geldiniz yemeği

Her fırsatta dostları arasında çok özel bir yere sahip olan Şark Ekspres isimli gemicilik şirketinin sahibi Kosta Şonef ve eşi Gül Şonef için kural yine değişmemişti. Dost ağırlamayı seven aile, çok sevdikleri İnci-Mehmet Gazioğlu’nun Almanya’dan dönüşü şerefine Etiler 29’da düzenledikleri davette yakınlarını bir araya getirdi.

Günün hatırası...

Hasret giderdiler

İşleri dolayısıyla bir ayakları Adana’da olan Güney Sanayi kuruluşlarının sahibi Sapmaz Ailesi’nin oğlu Hasan Sapmaz, İstanbul’a döner dönmez eşi Seyhan Sapmaz’la bir arkadaşlarının düğününe katılmıştı. Uzun süre İstanbul’daki etkinliklerden uzak kalan çift, o gece dostlarıyla tek tek hasret giderip, ayrı günlerin acısını çıkarmıştı.

Günün hatırası...