Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Moda dünyasının efsane ismi Vural Gökçaylı’nın, İstanbul sosyete ve magazin camiasında merakla beklenen defilesi Fransız Sarayı’nda gerçekleşmişti.

Hatıra pozu

Her zaman olduğu gibi büyük ses getiren organizasyon sonunda modacı, ayakta alkışlandı. Gökçaylı, etkinlik sonunda ise en büyük destekçisi eşi Meral Hanım ve modellerle hatıra pozu verdi.

Hatıra pozu

Sanat sohbeti

Sanat dünyasının önde gelen ismi Yahşi Baraz, sahibi olduğu Kurtuluş’taki Galeri Baraz’daki karma sergide cemiyet hayatının önde gelen isimlerini buluşturdu. Baraz, etkinlik sırasında dostu Mustafa Taviloğlu’yla eserler hakkında sohbet ederken, objektiflerimize takılmıştı.

Haberin Devamı

Hatıra pozu
Soluklanma zamanı

Havalar ısınınca açılışı merakla beklenen Etiler Şamdan’ın yazlık mekanı Yeniköy Şamdan Sabancı Korusu’nda pazar akşamları düzenlenen geceler yoğun ilgi görüyordu. Mekânın işletmecisi Celal Çapa, yine eğlenceli bir gece sonunda eşi Şebnem Çapa’yla bir köşede baş başa otururken görüntülemiştik.

Hatıra pozu

Sabri Haktan, Seval-Prof. Dr. Adnan Salepçioğlu, Çiğseren Haktan

Meslektaşını ağırladı

Tıp dünyasının önde gelen isimlerinden Prof. Dr. Adnan Salepçioğlu ve eşi Seval Salepçioğlu’na, Emirgan’daki Abdullah Lokantası’nda Amerika’dan gelen dostları için düzenledikleri davette rastlamıştık. Dünyanın önde gelen hekimlerinin bir araya geldiği gecede, çiftin dostları Sabri Haktan ve kızı Çiğseren Haktan da vardı.

Hatıra pozu

Anlamlı gece

İstanbul eğlence hayatının nabzının attığı Maksim Gazinosu’nun sahibi Fahrettin Aslan ve eşi Arzu Hanım, bir akşam mekanlarında anlamlı bir geceye imza attı. İkili, bir vakıf için gerçekleştirilen yardım gecesine ev sahipliği yapmıştı. Dostları arasındaki lakabı “Kral” olan Aslan, organizasyonun mutluluğunu eşiyle paylaştı.