Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Renkli gece

İlkay Tuna, Gülay Dölen, Şebnem Çapa, Mehmet Tuna, Evin-Fatih Özbay

İstanbul’un eğlence hayatına yön veren mekânlardan Şamdan, Nişantaşı-Valikonağı Caddesi’ndeki yerinde yine renkli bir etkinliğe ev sahipliği yapıyordu. Tevfik Dölen’in namıdiğer Tefo’nun işlettiği yerde bir kot mont defilesi düzenlenmişti. Cemiyet hayatının ünlü isimlerinin de katıldığı gecede renkli görüntüler ortaya çıkmıştı.

Renkli gece

108’inci yıl pastası

Popüler sosyal kulüplerden Çiftehavuzlar’daki Büyük Kulüp’te (Cercle d’Orient) yine tarihi gecelerden biri yaşanıyordu. Sosyal hayatın seçkin simalarının buluştuğu etkinlikte, dönemin kulüp başkanı Duran Akbulut, mekânın 108’inci kuruluş yıl dönümü pastasını alkışlar eşliğinde kesmişti.

Haberin Devamı

Renkli gece

Dans... dans...

İş dünyasının babacan isimlerinden Çetin Şaşmaz, yurt dışı seyahatinden gelir gelmez eşi Beril Hanım’la soluğu Etiler Şamdan’da almıştı. Çift, yemeğin ardından Cüneyt Kurt’un çaldığı hareketli parçalarla dans ederek, gecenin keyfini çıkarmıştı.

Renkli gece

Ayaküstü sohbet

Ahmet Uzel, başarılı iş hayatının yanı sıra yazdığı şiirlerle de dostları arasında özel bir yere sahipti. Ahmet Bey ve eşi Türkan Hanım’ı katıldıkları bir davette dönemin Hindistan Fahri Konsolosu Nihat Boytüzün ve eşi Hepsen Boytüzün’le görüntülemiştik.

Renkli gece

Kraliçe ve dostları

Türkiye’nin ilk Avrupa Güzellik Kraliçesi (1952) Günseli Başar, yıllar geçse de göz kamaştırmaya devam ediyordu. Hilton Oteli’nde dönemin halkla ilişkiler müdürlüğünü üstlenen tescilli güzel, bir organizasyonda Haseki Hastanesi Başhekimi Dr. Seyfi Basa’nın eşi Nermin Hanım ve kızı Sema Basa ile uzun uzun sohbet ediyordu.