Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Yaşamını Londra’da sürdüren, etkin çizgileri ile Türk modasını dünyaya tanıtan ünlü tasarımcı Rıfat Özbek, başarılı çalışmaları ile adından sıkça bahsettiriyordu.

Rıfat Özbek İstanbul’da

Modacı, o dönem İstanbul’da düzenlenen bir etkinliğe ailesiyle katılıp, sürpriz yapınca ilgi odağı olmuştu.

Rıfat Özbek İstanbul’da

‘Hamsi kuşu’ daveti

İş dünyasının renkli isimlerinden Murat Murathanoğlu’nun dostlarına özel düzenlediği hamsili pilav davetleri gelenek hâline gelmiş ve uzun süre konuşuluyordu. Arkadaşları arasında adı ‘Hamsi kuşu’na çıkan iş insanının, yine bir etkinliğinde eşi Deniz Murathanoğlu’yla eğlenceli kareleri objektiflerimize yansımıştı.

Haberin Devamı

Rıfat Özbek İstanbul’da

Dans zamanı

Dostları arasında özel bir yere sahip olan Tacettin Barış ve eşi Nuran Hanım, Büyük Kulüp’te gerçekleşen bir organizasyona katılmıştı. Baloda gece boyunca dans eden çift, mutluluklarıyla gençlere örnek oluyordu.

Rıfat Özbek İstanbul’da

Her daim şık

Alarko Holding Kurucusu ve Eş Başkanı Dr. Üzeyir Garih’i, bir ülkenin milli bayramı sebebiyle Sheraton Otel’de düzenlediği davette salona girerken görüntülemiştim. İş insanı, yine her zamanki gibi şık ve zarifliğiyle ön plana çıkıyordu.

Rıfat Özbek İstanbul’da

Halikarnas molası

Cemiyet hayatının genç çiftlerinden Sibel ve Ali Çarmıklı’ya, yoğun iş temposunun ardından Bodrum’un efsane mekânı Halikarnas’ta rastlamıştım. İkilinin baş başa mutluluğu objektifimize böyle yansımıştı.