Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Galatasaray Basketbol Takımı’nın efsane oyuncularından Ali Kazaz’ın, Neda Tekyeli ile merakla beklenen düğünü spor dünyasını bir araya getirmişti.

Spor dünyası bir arada
Etiler Sardunya’daki geceye katılanlar arasında yer alan Prof. Dr. Ali Uras, Turgut Atakol ve Yalçın Granit, önemli konuklardan birkaçı arasında yer almıştı.

Spor dünyası bir arada

Ceylan Tecimer, Ayşegül Nadir

Konuşulan davetler

O dönem yaşamlarını Londra’da sürdüren Ayşegül Nadir’in, İstanbul’a dönüp, taşındıkları Çengelköy’deki Sadullah Paşa Yalısı’nda düzenlediği davetler uzun süre cemiyet hayatının dilinden düşmüyordu. İş insanının, etkinliklerdeki en büyük yardımcısı ise her zaman kardeşi Ceylan Tecimer oluyordu.

Haberin Devamı

Spor dünyası bir arada

Refik Germirli, Nilüfer Özdoyuran

Çiftetellisiz olmaz

Cemiyet hayatının sevilen ailelerinden Germirli ve Özdoyuran’ların çocukları Refik Germirli ile Nilüfer Özdoyuran’ın düğünü, konuklar için çok eğlenceli geçmişti. Gecenin finalinde ise gelinle damat, saksafonla çalınan şarkılar eşliğinde çiftetelli oynamıştı.

Spor dünyası bir arada

Ali Koçman, Avni Meseretçioğlu

Hararetli sohbetler

Koçtuğ Gemicilik’in sahibi, armatör Ali Koçman, dostu Avni Meserteçioğlu ile Sheraton Oteli’ndeki bir organizasyona katılmıştı. İkilinin hararetli sohbeti, şıklıkları kadar dikkat çekmişti.

Spor dünyası bir arada
Söz konusu moda olunca...

Moda dünyasının önde gelen isimlerinden Cemil İpekçi, Hakan Elyaban ve Fatoş Altınkum; The Marmara Oteli’ndeki bir defile sonrasında koyu sohbette görüntülenmişti. Duayenlere dostları Emine Sılan da eşlik ediyordu.