Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Hanzade Özbaş Sultan, bir dönem sahibi olduğu Kuşadası’ndaki Kısmet Otel’de organizasyonunu üstlendiği görkemli davetlerle adından söz ettiriyordu.

Tatlı hatıralar

İş insanı, bir yaz akşamı konuklarına sürpriz yaparak, Meral-Vural Gökçaylı çiftine Belma Simavi ve Tezcan Yaramancı şahitliğinde temsili bir nikâh töreni düzenlemişti.

Tatlı hatıralar

Aile mutluluğu

Levent Kaktüs ve eşi Ayten Hanım, kızları Esra’nın okul hayatıyla her zaman gurur duyuyordu. Çift, İsviçre’de okuyan çocukları Esra, İstanbul’a dönünce bu mutluluğu Tarabya Oteli’ndeki yemekte kutlamıştı.

Haberin Devamı

Tatlı hatıralar

Kısa bir mola

İstanbul’a gelen Donald Trump’ın kızı Ivanka Trump, gün boyu süren yoğun iş toplantıları sonrasında arkadaşı Burak Duruman ile buluşmuştu. Hilton Oteli’nde bir araya gelen ikili, uzun uzun sohbet etti.

Tatlı hatıralar

Kızlarını beklediler

Dostları arasında koyu Galatasaray taraftarı olmasıyla bilinen Ekrem Dürüst, eşi Gül Hanım ve kızı Elif ile bir davette objektiflerimize yansımıştı. Dürüst Ailesi, diğer kızları Şirin’i kendilerine eşlik etmesi için bekliyordu.

Tatlı hatıralar

Her zaman zarif

Bir dönem uzun süre yurt dışında kalan Ender Mermerci, ayağının tozuyla katıldığı bir davette dostlarına “Merhaba” diyerek, hasret giderdi. Ender Hanım, her zaman olduğu gibi şıklığı ve zarifliğiyle göz kamaştırıyordu.